Haberler

Nt’den Kampanya

Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na Yazdıran NT Mağazaları Kitap Okumaya Teşvik Amaçlı Kampanya Düzenledi.

NT Mağazaları Türk, dünya ve doğu klasiklerinden oluşan kitaplarda başlattığı indirim kampanyasıyla klasikleşen kitapları okuyucular ile uygun fiyata buluşturuyor.

NT Mağazaları kitabı ve kitap okumayı topluma sevdirme amaçlı faaliyetlere ev sahipliği yapıyor. Bu vesileyle çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin kitap okuma bilincini geliştirmek amacıyla düzenlenen etkinlik programlarıyla kültür dünyamızın gelişmesine katkıda bulunuyor. Ayrıca düzenlediği indirim kampanyaları ile de okuyucunun kitapla daha ucuza buluşmasına imkan tanıyacak indirim kampanyalarına da önem veriyor.

"Kitapla Buluşma Noktanız" sloganıyla kitapseverlerin tercih ettiği NT Mağazaları klasikleşen edebiyat eserlerinde yüzde 30 indirim kampanyası başlattı. Antik Yayınları'ndan çıkan klasikler 30 Kasım 2010 tarihine kadar NT Mağazaları'ndan yüzde 30 indirimli fiyatlarla satın alınabilecek. Türk, dünya ve doğu klasiklerinin en önemli eserlerinin satışa sunulduğu kampanyada Ahmet Haşim'den Victor Hugo'ya; Yunus Emre'den Tolstoy'a; Yusuf Has Hacip'ten Ömer Seyfettin'e kadar ülkemizin ve dünyanın önemli yazarlarının eserleri müşterilere sunulacak.

NT Mağazaları Kurumsal İletişim Müdürü Arif Özel; Türkiye'de kitap okuma oranı düşük diye dile getiriliyor. Hatta bir takım istatistiklerle kitap okuma oranımızın düşük olduğu açıklamaları yapılıyor. Biz NT olarak geçtiğimiz Ağustos ayında 13 yeni mağazayı Türkiye ile buluşturduk. Özellikle kitap okumanın düşük olduğu dile getirilen bir dönemde aynı anda 13 mağaza açarak Türkiye'nin okuduğunun en önemli göstergesini ortaya koyduk. 28 Ekim 2010 saat 13:00'da Osmaniye, Malatya, Denizli ve İzmir Torbalı'da 4 yeni şubemizin toplu açılışını gerçekleştireceğiz, dedi. Özel; kitap okumanın yaygınlaştırılması amaçlı yeni eğitim öğretim döneminde de kitap merkezli projeler planlamaktayız. Bu projelerle amacımız okuma bilincinin oluşturulması, okumayı sevdirme gibi kazanımların elde edilmesidir diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title