Haberler

Nagehan Alçı'nın kendisi için kullandığı ifadeler, Fazıl Say'ı çıldırttı: Ekrem'i aday maday yaptırtmıyorum

Güncelleme:

Ekrem İmamoğlu'nun Nagehan Alçı'yı gezisine davet edip kendisine röportaj vermesine, ünlü piyanist Fazıl Say tepki göstermişti. Alçı ise Say'a yanıt verip "Politik ve entelektüel açıdan bu kadar şuursuz bir insan. Başarılı bir piyanist olması ayrı, bu yazdıkları ortaokul seviyesinde trollerin yazdıklarıyla kıyaslanabilir." dedi. Tartışma bu ifadelerle daha da alevlenirken Say son paylaşımında, "Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüs olmalı. Ekrem'i de aday maday yaptırtmıyorum" dedi.

Geçtiğimiz aylarda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir grup gazeteci ile birlikte Karadeniz turuna çıkmıştı. İmamoğlu'nun yanında Nagehan Alçı'nın bulunması ise kendi çevresindeki isimler tarafından tepkiyle karşılanmıştı. İBB Başkanı'nın bu eleştirilere "Vız gelir tırıs gider" şeklinde yanıt vermesi ise tartışmaları daha da alevlendirmişti. Ünlü piyanist Fazıl Say ise İmamoğlu'na tepki göstererek, "Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Ekrem İmamoğlu'nu savunmuş biri olarak hesap verme durumu yaşattı bana. Ben de mağdur edildim kusura bakmasın. Dolayısıyla toplumlardan af diliyorum" demişti.

Nagehan Alçı'nın kendisi için kullandığı ifadeler, Fazıl Say'ı çıldırttı: Ekrem'i aday maday yaptırtmıyorum

"ASLA ADAY FALAN GÖSTERİLMEMELİ"

Ekrem İmamoğlu ise bu olaylardan sonra, tepkileri üzerine çekmesine neden olan Nagehan Alçı'ya röportaj verdi. Bu gelişme üzerine Fazıl Say yeniden İmamoğlu'nu hedef aldı. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Say, "Aday falan asla göstermemeli. CHP, alay mı ediliyor bizlerle? Kimin üstüne yürümek bu? Onu avucunda taşıyan, koruyan, İstanbul'u kazanmasında en büyük desteği veren kitlelere de kurumlara da partilere de resmen saygısızlık bu." dedi.

ALÇI, KÖŞE YAZISINDA SAY'A YÜKLENDİ

Gazeteci Nagehan Alçı ise köşe yazısında Fazıl Say'a yanıt verdi. Alçı, "Maalesef Fazıl Say, İmamoğlu ile yaptığımız Karadeniz seyahatinden beri kontrolsüz ve agresif tavırlarına devam ediyor. Beni bahane ederek sürekli İmamoğlu'na saldırıyor. Fazıl Say politik ve entelektüel açıdan bu kadar şuursuz bir insan. Başarılı bir piyanist olması ayrı, bu yazdıkları ancak ortaokul seviyesinde trollerin yazdıklarıyla kıyaslanabilir." dedi. Alçı ayrıca Say'ın geçmiş dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile verdiği kareyi paylaşarak muhalifliğini sorguladı.

SAY: EKREM'İ ADAY MADAY YAPTIRTMIYORUM

Yazıyı sosyal medya hesabından alıntılayan Say ise tepkisini çok sert sözlerle dile getirdi. Say'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Yok röportajdı, yok otobüstü. Geç bunları. Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüs olmalı. 15 yıldır apaydınlık insanların hayatına kastettin "algı" yöntemiyle! Ekrem'i de aday maday yaptırtmıyorum! Bu yüzden! Ayrıca Erdoğan da konserime geldi. Dinledi. Tebrik etti. Nokta!"

Nagehan Alçı'nın kendisi için kullandığı ifadeler, Fazıl Say'ı çıldırttı: Ekrem'i aday maday yaptırtmıyorum

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Ekrem İmamoğlu Nagehan Alçı Fazıl Say Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor All Star 2024: Furkan'ın Durumu Merak Konusu Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (6)

Dumlu :

Bu adam kendini ne sanıyor CHP genel başkanımı bu kadar net konuşuyor

37
10
yanıtYanıtla
mehmet can:

Yiyin birbirinizi

36
5
yanıtYanıtla
serdar Yılmaz :

Ben anlamadım önce destekle İBB nin başına getir sonra tabi Balon sönünce pişman oldum halkımdan özür diliyorum..Halk bu tiyatroya bir kere gelir..Gereken Cevabıda çok iyi verir..

25
9
yanıtYanıtla
YazıYORUM:

Sayın Fazıl'ın derdini anlatabilmesi için en kısa zamanda AKP ye katılması lazım..

9
14
yanıtYanıtla
serdar Yılmaz :

Parti ile ne alakası var..CHP nin İBB adayı Halkın gözünde bitmiş uzatmaları oynuyor..

yanıt15
yanıt7
seyfullah aydın:

sanatçıdan çok ali kıran baş kesen gibi konuşuyor ülkemizde sistem bozukluğu var demokrasinin gidişatı için şahıslara partilere siyasetçilere değil düzgün işleyen adaletli kim olursa olsun istisnasız yanlış yapana kanunun hesap sorup cezasını verdiği bir sistem olmalı

14
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title