Haberler

Müsteşar Yardımcısı Erdil Başkan Kutlu'yla Bir Araya Geldi

Bir dizi inceleme ve ziyarette bulunmak üzere Adıyaman’a gelen İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, Adıyaman Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yla görüş alışverişinde bulundu.

Bir dizi inceleme ve ziyarette bulunmak üzere Adıyaman'a gelen İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, Adıyaman Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yla görüş alışverişinde bulundu.

Adıyaman'daki geçici barınma merkezi ile çeşitli kurumlara ziyaretlerde bulunmak amacıyla Adıyaman'a gelen İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, Adıyaman Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu tarafından karşılanan Müsteşar Yardımcısı Erdil'e Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Göç Politika ve Projeleri Daire Başkanı Muhammet Selami Yazıcı ve uzmanlar eşlik etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Müsteşar Yardımcısı Erdil'le görüş alışverişinde bulunan Başkan Kutlu, misafirlerine Adıyaman Belediyesi bünyesinde hizmet veren kadın ve gençlik merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan el yapımı tablo hediye edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Hüsrev Kutlu Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title