Haberler

Mustafa Pala'nın 19 Mayıs Bayramı Kutlama Mesajı

Güncelleme:

Vali Vekili Mustafa Pala 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolda, ilk adımı oluşturan ve Yüce Türk Milleti'nin bağımsızlığı için kurtuluş meşalesini ateşlediği tarihin 94'cü yıl dönümünü milletçe hep birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz.

Milletimizin kaderini değiştiren, insanımız için umut dolu bir başlangıcı simgeleyen 19 Mayıs, Türk Ulusu'nu aydınlığa kavuşturan ve Cumhuriyet'le buluşturan bir dönüm noktası olmuştur.

Birlik ve beraberlik içinde bu topraklara ve tarihimize duyduğumuz derin sevgi ve bağlılık, birlikte oluşturacağımız mutlu ve müreffeh geleceğe olan güvenimiz, milletçe bizi birbirimize daha çok kenetleyecektir.

Bilgi toplumunun gereklerini birleştiren ve Cumhuriyetin sağladığı kazanımların bilincinde olan Türk Gençliği, Türkiye'nin uygarlık yolunda ilerleyebilmesinin en büyük güvencesidir. Gençlerimizin emanetinde bulunan Cumhuriyet'imizin geleceğe taşımak için özveriyle çalışacağına yürekten inanıyoruz.

Bu anlamlı günü gençliğimize emanet eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, olmak üzere, İstiklal Savaşımızın şehit ve gazilerini, isimsiz kahramanlarını rahmet ve minnetle yâd ediyor, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Güncel Haberler

title