Haberler

MÜSİAD'tan Özak'a Ziyaret

MÜSİAD Kocaeli yönetimi Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Özak'ı ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Müstakil Sanayici ve Genç İşadamları Derneği (MÜSİAD) yönetimini makamında kabul etti. MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Recep Bilal Şengül, Büyükşehir Belediyesi'nin kent adına hayata geçirdiği çalışmaların çok önemli olduğunu ifade etti.

YENİ YÖNETİM KURULU

Ziyarette MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Recep Bilal Şengül'ün yanı sıra Başkan Yardımcıları Ahmet Ekşi, İbrahim Yenice, Necdet Kozan, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Şahin, Uğur Karabıyık, Ali Aydemir, Hıdır Karahan, Şemsettin Ceylan, İsmail Uslu ve Şube Müdürü Şakir Satır hazır bulundu. Yeni yönetim kurulunu Başkan Vekili Özak'a tanıtan MÜSİAD Şube Başkanı Şengün, dernek olarak yeni projelerle Kocaeli'ye hizmet vereceklerinin altını çizdi.

KOCAELİ VE ÜLKEYE KATKI İÇİN

MÜSİAD Kocaeli Şubesi olarak Kocaeli için hayata geçirecekleri projelerden bahseden Recep Bilal Şengün, bu çalışmalarla gerek Kocaeli gerekse Türkiye'ye katkı sağlamak hedefinde olduklarını ifade etti. Şengün, Büyükşehir Belediyesi'nden her zaman destek gördüklerini belirterek, kent adına yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

DESTEĞE DEVAM

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ise sanayici ve işadamlarına her zaman çok önem verdiklerini kaydetti. Kocaeli'nin bir sanayi başkenti olduğunu belirten Başkan Vekili Özak, bu faktörün verimli olarak kente yansıması için MÜSİAD gibi kuruluşların varlığının şart olduğunu aktardı. Özak, MÜSİAD'ın kent adına hayata geçireceği projelerin her zaman destekçisi olacaklarını aktardı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Şahin Yenice Kozan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title