Haberler

Murat Göğebakan İçin Yapılan Amatör Şarkı Sosyal Medyada Rekor Kırdı

Güncelleme:

Murat Göğebakan'ın cenazesine katılan Kasım Yasdıoğlu isimli hayranı, geri dönerken otomobil içerisinde ünlü sanatçı için söylediği şarkıyla sosyal medyayı salladı.

Tedavi gördüğü kanser hastalığından dolayı hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Murat Göğebakan'ın cenazesinin Adana'da toprağa verilmesinin ardından, cenaze törenine katılan bir hayranının otomobil kullanırken söylediği şarkı, sosyal medyada tıklanma rekoru kırdı.

CENAZEDEN GERİ DÖNERKEN SÖYLEDİ

Murat Göğebakan'ın cenazesi Adana Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi. Osmaniye'nin Kadirli ilçesinden şarkıcının cenazesine katılan Kasım Yasdıoğlu isimli hayranı geri dönerken otomobil içerisinde Murat Göğebakan için kendi yazdığı şarkıyı söylerken bir başkası o anları kayda aldı. Sosyal paylaşım sitelerine yüklenen amatör klip yüzlerce kişi tarafından tıklanarak paylaşıldı.

Otomobil içerisinde söylenen duygusal şarkı şimdi sosyal medyada tıklanma rekoru kırıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Göğebakan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

INSAN:

Soytari artistlik yapacagina FATIHA ve DUA okusaydin.Ahirete intikal eden insana en güzel hediyenin KUR''AN ve DUA oldugunuda bilemiyorsaiz yazik ! Sarki söylemek samimi sevgi saygi isareti degildir.

25
8
yanıtYanıtla
Bra:

Dangalak, vefat eden birine helede sevdigin birine dua etmeyi ogrenemedinmi bu yasta? sarki soylemek te neymis :(

19
12
yanıtYanıtla
KAFAYI YEMİŞLER:

MADEM ÇOK ÜZÜLDÜN NE DİYE ŞARKI ÇIĞIRIP DURUYON, AÇ ELİNİ DE BİR FATİHA OKU MAL..!

21
7
yanıtYanıtla
gökhan:

bu millet iyice kafayı sıyırmış.haberı okumdan vıdeonun başına bakmadan zemzem suyu ıle yıkanmış yorumcular!!yahu bu adam merhumun arkadaşıydı ve cenazesıne katıldı herhalde cenazede turku soylenmez dusını da yaptı.kasım bey benım yakın arkadaşım bu adam işadamı ve fakır babası memlektte halkınoğlu yasdıoğlu dıye bilinir.adamın içinden gelmiş bir turku yakmış yanında da gazetecı arkadaşı var o da vıdeoya almış.ne var bunda adamın şöhrete ıhtıyacı yok onu zaten memlektı çok ıyı tanıyor kadırlı beledıyesınde encumen uyesı gırın sıtesıne bakın.üstelik babasından kalan mırası çalışanlarına verecek kadar da elı bol.yazıkalr olsun bılıp bılmeden adamın gunahını alanlara.sankı kendılerı sahabe ahlaklı da burda caka satıyorlar.yazıkalr olsun sızın ınsanlığınıza!!!

12
3
yanıtYanıtla
hasan:

Yetti be, Allah rahmet eylesin, olay bitmiştir, gerisi yalakalıktır, ne biçim insanlarsınız be.

2
13
yanıtYanıtla
TÜRKİYEM:

Sanatçılardan birtek Müslüm Gürses öldüğünde çok üzülmüştüm.

6
7
yanıtYanıtla
osman:

size bu kafayla hayırlı işler dilerim. sanki yüzyıllarca bu ülkede ağıt yakılmadı ölenin arkasından , merak etmeyin bu adam bir değil on fatiha okumuştur zaten

7
0
yanıtYanıtla
gokhansah01@hotmail.com:

ben kasım beyi tanıyorum.yasın okutacak işyerınde emın ol kardeşim

yanıt0
yanıt0
HARPUTLU:

bu bizim millet ne kadar birilerine hakaret etmeyi seviyor.niçin o saygıyı hoş görüyü kaybettik.hani bizim maneviyatımız.bizim nasıl bir millet olduk böyle bizim en önemli değerlerimizi nasıl kaybettik.farkındamısınız biz müslümanlar hep birimizi yiyirouz.ALLLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN DİYECEĞİM AMA BU GİDİŞLE LANETLENEN BİR TOPLUM OLACAĞIZ.GÜNAHA BATIKÇA BATIYORUZ.

4
1
yanıtYanıtla
hamza:

FATİHA OKUNDU OKUNUYOR DA ÖZELLİKL SEVENLERİ SEVDİKELRİ TARAFINDAN. BU ŞARKI DİYE NİTELENDİRİLİEN BİR NEŞİDDİR ONUN ARKASINDAN SÖYLENEN.... insanlar sevdikleriin arkasından ağıt ta yakarlar... fatiha da okurlar...ama islamda kendini parçalamak paralamak bağırıp çağırmak çıldırmak yoktur ölünün arkasından.neşid ezgi söylenmesi dua ve fatiha okunmuyor anlamına gelmiyor... okyumadıklarını ne biliyorsunuz tekbilerle fatighalarla uğurlandı.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title