Haberler

Motosikletiyle Derede Kaybolan Genç Aranıyor

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde, motosikletiyle geçtiği Gönen Çayı'nda akıntıya kapılarak kaybolan 33 yaşındaki İbrahim Çiftçi, aramalara rağmen bulunamadı.

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde, motosikletiyle geçtiği Gönen Çayı'nda akıntıya kapılarak kaybolan 33 yaşındaki İbrahim Çiftçi, aramalara rağmen bulunamadı. Pazar günü kaybolan Çifçti'yi arama çalışmalarına bugünde devam edildi.

Olay, geçen pazar günü saat 11.00 sıralarında Gönen'in Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Alaattin Mahallesi'nde oturan İbrahim Çiftçi, Karşıyaka Mahallesi'nde derenin içindeki beton zeminden motosikleti ile karşıya geçmek isterken, şiddetli akıntıya kapılarak kayboldu. Çevredeki vatandaşların aramalarına rağmen bulunamayan Çiftçi'nin kaybolduğu jandarmaya haber verildi. Çevrede arama yapan Jandarma İbrahim Çiftçi'ye ulaşamayınca UMKE, Gönen Akut, İtfaiye ile Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Deniz Polisi'nden yardım istedi. Gelen ekiplerinde yaptıkları aramadan sonuç alınamadı.

Gönen Sulama Birliği Başkanı Bülent Can, arama çalışmalarından sonuç alınması için dün gece dereye verilen su kanallarının kapatılmasına rağmen Çiftçi'ye ulaşamadıklarını söyledi.

Motosikleti ile en son olarak çaya doğru ilerlerken Tuzaklı Köyü'ne ait kameralar tarafından görülen evli ve bir çocuk babası İbrahim Çiftçi'nin bulunması için yapılan çalışmalara bugün de devam edildi. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Çiftçi Karşıyaka Balıkesir Gönen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title