Haberler

MİT'ten nokta atışı! Terör örgütünün uyuşturucu ticareti sorumlusu Abdulmutalip Doğruci öldürüldü

Güncelleme:

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK'nın uyuşturucu ticareti sorumlularından Abdulmutalip Doğruci'yi Süleymaniye kırsalına düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi. Doğruci'nin, örgütün Türkiye'deki uyuşturucu ticaretini düzenlediği ve geçmiş dönemde İstanbul'da "uyuşturucu ticareti ve nitelikli yağma" suçlarından yargılandığı öğrenildi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü Pkk'nın sözde uyuşturucu ticareti sorumlularından Abdulmutalip Doğruci'yi, Süleymaniye kırsalında etkisiz hale getirdi.

MİT'ten nokta atışı! Terör örgütünün uyuşturucu ticareti sorumlusu Abdulmutalip Doğruci öldürüldü

TÜRKİYE'DEKİ UYUŞTURUCU TİCARETİNİ DÜZENLİYORDU

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, MİT, terör örgütü Pkk'nın sözde sorumlularından Cesur Vedat kod adlı Abdulmutalip Doğruci'nin, örgütün Türkiye'deki uyuşturucu ticaretini düzenlediğini belirledi.

MİT'ten nokta atışı! Terör örgütünün uyuşturucu ticareti sorumlusu Abdulmutalip Doğruci öldürüldü

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK TARAFINDAN ÖZEL OLARAK GÖREVLENDİRİLDİ

Doğruci'nin, Süleymaniye kırsalındaki uyuşturucu ticareti faaliyetlerini organize etmesi ve denetlemesi için terör örgütü PKK tarafından olarak özel olarak görevlendirdiğini tespit eden MİT, düzenlediği operasyonla, Doğruci'yi, Süleymaniye kırsalında etkisiz hale getirildi.

MİT'ten nokta atışı! Terör örgütünün uyuşturucu ticareti sorumlusu Abdulmutalip Doğruci öldürüldü

"UYUŞTURUCU TİCARETİ" SUÇLARINDAN YARGILANMIŞTI

Teröristin, geçmiş dönemde İstanbul'da "uyuşturucu ticareti ve nitelikli yağma" suçlarından yargılandığı, 2017'de Irak'a geçerek kırsalda faaliyet göstermeye başladığı belirlendi.

MİT'ten nokta atışı! Terör örgütünün uyuşturucu ticareti sorumlusu Abdulmutalip Doğruci öldürüldü

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Millî İstihbarat Teşkilatı Uyuşturucu Ticareti Süleymaniye İstanbul Türkiye PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (3)

Martin Sikertel:

Helal olsun; ayaklarına taş değmesin. MİT'in son yıllardaki başarıları takdire şayan. Sizlerinde haber verme şeklini takdir ediyorum; "Etkisiz hale getirildi" gibi muallak cümlelerden bıktık. Açık ve net; "Öldürüldü", bu kadar.

41
5
yanıtYanıtla
albatros :

hala bataklıktaki sineklerle uğraşıyoruz. bataklığı kurutmak gerekiyor. ilk etapta kandili basıp bütün büyük baş hayvanları almak lazım

31
1
yanıtYanıtla
Ali Kara:

Darısı tüm PKKCK/PYD ve tüm bölücülere inşallah...

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title