Haberler

Milletvekili Mazıcıoğlu'nun Acı Günü

AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu'nun 79 yaşındaki babası Mehmet Doğan Mazıcıoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu'nun 79 yaşındaki babası Mehmet Doğan Mazıcıoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

Böbrek yetmezliği teşhisiyle yaklaşık 1 aydır tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Mehmet Doğan Mazıcıoğlu'nun cenazesi, Asri Mezarlıkta bulunan Bahaeddin Nakıboğlu Camii'ne getirildi. Milletvekili Mazıcıoğlu, öğle namazı öncesinde taziyeleri kabul etti. Gözyaşlarına hakim olamayan Mazıcıoğlu, daha sonra babasının cenaze namazı için kabalalıkla birlikte saf tuttu. Cenaze namazını ise Gaziantep İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Bakkal kıldırdı. Kılınan cenaze namazının ardından,

merhum Mehmet Doğan Mazıcıoğlu aile mezarlığında toprağa verilmek üzere cenaze aracına konuldu.

Cenaze namazına; Mazıcıoğlu ailesi, Gaziantep Valisi Erdal Ata, milletvekilleri, belediye başkanları, kaymakamlar, işadamları, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Üniversitesi Halil Mazıcıoğlu Mehmet Doğan Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title