Haberler

Milas'ta Yapı-dekorasyon Fuarı Kapılarını Açtı

Bu yıl Milas’ta 2’ncisi düzenlenen Decoboss Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Mobilya Fuarı, açılış töreniyle kapılarını ziyaretçilere açtı.

Bu yıl Milas'ta 2'ncisi düzenlenen Decoboss Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Mobilya Fuarı, açılış töreniyle kapılarını ziyaretçilere açtı. Yapı fuarı, 28 Mart-1 Nisan tarihleri arasında, ziyaretçilerini ağırlayacak.

28 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında açık kalacak Milas Decoboss Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Mobilya Fuarı, Milas Decoboss Güney Ege 2. Yapı, Dekorasyon ve Mobilya Fuarında bu yıl Türkiye'nin dört bir yanından 50 firma 210 markayla stant açarak, ziyaretçilerin beğenisine sundu. TARİŞ 152 No'lu Pamuk Tarım Satış Kooperatifi'ne ait 'Çırçır Fabrikası' alanında düzenlenen fuar, 5 gün boyunca hizmet verecek.

Fuarı açılışına; Muğla Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şakir Fırat Erkal, Milas Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, Milas İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, Expolife Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Erdoğan, Expolink Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan, kamu kurum amirleri, STK temsilcileri, firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Sunuculuğunu Behzat Uygur yaptığı fuarın açılışında MİTSO Başkanı Reşit Özer'in kısa açış konuşmasının ardından kürsüye gelen Muğla Vali Yardımcısı Mehmet Fikrat Çavuş, Milas'ın bir fuar şehri olma yolunda hızla ivme kazandığını dile getirerek: "Milas, organizasyonlarıyla bir fuar kenti olma yolunda ilerliyor. Bu fuarının da başarılı geçeceğini de umuyorum. Milas önceki tarım fuarıyla da tüm Türkiye'de adını duyurdu. Tarımsal üretimde Milas, ülkenin önemli yerlerinden biri oldu. Bu fuarlarla, ticari ilişkilerin daha gelişmesini ve ülke ekonomisine, Milaslılara fayda getirmesini umuyoruz. Fuara katkı sağlayan herkese, çok teşekkür ederiz" diye kaydetti.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından, Milas Decoboss Güney Ege 2'nci Yapı, Dekorasyon ve Mobilya Fuarı'na sponsor olan firmalara plaket verilmesinin ardından açılış kurdelesi kesildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güney Ege Muğla Milas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title