Haberler

Midyat Kaymakamı Bingöl'den Asker, Polis ve Koruculara Bayram Ziyareti

Mardin'in Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil İbrahim Çiftçi ve Müftü Mehmet Şafi Bilik ile birlikte, bayramda görev yapan asker, polis ve geçici köy korucularını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Mardin'in Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil İbrahim Çiftçi ve Müftü Mehmet Şafi Bilik ile birlikte, bayramda görev yapan asker, polis ve geçici köy korucularını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, polis ve askere moral vermek amacıyla İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil İbrahim Çiftçi ve İlçe Müftüsü Mehmet Şafi Bilik ile birlikte Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Karakol Komutanlığı, Altıntaş Köyü Karakol Komutanlığı ile polis ve jandarma noktalarını ziyaret etti. Bingöl ve beraberindekiler, buralarda görevli polis, asker ve geçici köy korucularının tek tek bayramını kutladı.

Bayramlaşmaların ardından kısa bir konuşma yapan Kaymakam Bingöl, "Biz ne yaparsak yapalım, onların fedakarlığının karşılığını ödeyemeyiz" dedi.

- Midyatmardin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Çiftçi Oğuzhan Bingöl Mehmet Şafi Midyat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title