Haberler

MHP Lideri Bahçeli, Yoğun Tempoya Yenik Düştü

Güncelleme:

Bir günde partisinin 3 genişletilmiş il istişare toplantısına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yoğun tempoya yenik düşerek programda uyukladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Burdur İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı'na katıldı. Afyonkarahisar'da düzenlenen istişare toplantısının ardından karayolu ile Burdur'a gelen Bahçeli'yi il girişinde partiler tarafından karşılandı. Bahçeli, ardından toplantının yapılacağı öğretmenevine geldi.

BAHÇELİ'NİN ISPARTA PROGRAMI

MHP Lideri Bahçeli'nin Burdur'dan sonraki durağı ise Isparta oldu. Bahçeli partisinin il başkanlığı tarafından Barida Otel'de düzenlenen Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı'na katıldı. Salona girerken alkışlarla karşılanan Bahçeli, kalabalığı selamladıktan sonra yerine oturdu.

BAHÇELİ PROGRAMDA UYUKLADI

Bahçeli'nin, İl Başkanı İsa Yalçın'ın konuşmasını dinlerken, yoğun tempoya yenik düşerek gözlerinin zaman zaman kapandığı görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Burdur Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (70)

Hiç sevmem:

Gebersin it

43
63
yanıtYanıtla
Ülkücü kız:

Başbakan olsa kaçacak delik arayacaksiniz ondan böyle konuşuyorsunuz degilmi abd nin tasmali itleri

36
53
yanıtYanıtla
Alper Tunga:

Bu tipsizden iyi maskot olur.Mın dı tipa te kıro hey hey.

29
46
yanıtYanıtla
Hdp:

Terörist bahceli. .

35
36
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

bu zatın suratını gördükten sonra bilgisayarıma format atıyorum yoksa virüs bulaşıyor

31
32
yanıtYanıtla
türkistan:

Kürtler bu adama sövüp durmayın kendi nesepsizliğinizle kahrolun

21
31
yanıtYanıtla
Şirinler:

Türkiyenin gargameli.

26
17
yanıtYanıtla
Metin:

Kurt kocayınca itin köpeğin diline düşer hdpkklı hain serefsizler sizin mal mal konuşmalarınız bu ADAM ın umrunda bile değil gidin pkk sitelerine yazın o lağım kokan düşüncelerinizi

33
9
yanıtYanıtla
kuzeyli:

Kafayı bulmuş sızmış ferdi çalın ayıkır

33
5
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ TÜRK:

Kardesim hak vermek gerek. Kürtler madem kardesimiz biz güneydoguya gidelim ve asayisi sagliyalim polisimizle askerimizle. Ögretmenimizle doktorumuzla yardimda bulunalim ve mutlak kürtçe ögrenelim ve kürtçe konusalim kürtçe anlasalim. Kardes degilmiyiz. Kürtlere türkçe ögrettik simdi biz türklerin KÜRTÇE ögrenmesi sart. ülkücülük fasistlik degildir kardesler, ocaklarda beyninizi yikiyorlar. kürtçeyle edi besse,

35
3
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title