Haberler

Meral Okay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Senarist ve oyuncu Meral Okay, Bebek Camii'nde kılınan cenaze namazı ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Senarist ve oyuncu Meral Okay, Bebek Camii'nde kılınan cenaze namazı ardından son yolculuğuna uğurlandı. Okay'ın cenaze törenine katılan sanatçı dostları, üzüntülerini dile getirdi.

Kanser tedavisi gören Meral Okay dün evinde hayatını kaybetti. Okay için Bebek Camii'nde öğle namazı ardından cenaze töreni gerçekleştirildi. Cenazeye sanat dünyasından çok sayıda tanınmış isim katıldı.

Barış ve Demokrasi Partisi Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Okay'ın emekten, özgürlükten, haktan yana duruşuyla hatırlanacağını belirtirken, oyuncu Seray Sever ise "Çok iyi birisiydi çok kuvvetliydi. Böyle bir insanı kaybetmek çok acı veriyor" dedi.

Bülen Kayabaş ve Mehmet Günsür da Okay'ın ölümünden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Cenazede uzun süre gözyaşı döken ve güçlükle ayakta durduğu görülen sanatçı Sezen Aksu, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Bebek'te bir kahvede oturan Aksu, oğlunun omzunda gözyaşı döktü.

Cenazeye katılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de Okay'ın Türk halkını tarihin derinliklerine götürdüğünü ve önemli bir sanatçı olduğunu ifade etti.

Oyuncu Yılmaz Erdoğan ise üzüntüsünü, "İnsanın susması gereken zamanlarda konuşmak zor oluyor. Daha dün birlikte sohbet ettiğimiz ablamızın cenazesinde olmak sadece anlamsız" sözleriyle dile getirdi.

Okay ile Muhteşem Yüzyıl dizisinde birlikte çalışan Halit Ergenç de, "Herkes öldükten sonra hayatta güzel şeylerle anılmak ister. Çok sevilen bir insandı. Yaptığımız son işte beraber çalışmak benim için büyük bir şans oldu. Hiçbir ölüm beklenmez, biz de beklemiyorduk. Hastalığı devam ediyordu fakat her ölüm ekendir ve o da çok erken gitti" diye konuştu.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Hürrem karakterini canlandıran Meryem Üzerli ise "Çok acımız var konuşamıyorum" dedi.

Törene ayrıca Hülya Avşar, Bergüzel Korel, Ozan Güven, Engin Altan Düzyatan, Tarık Akan ve Meltem Cumbul da katıldı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu da cenazeye çelenk gönderdi.

Öğle namazının ardından Okay'ın cenaze namazı kılındı. Cenaze namazından sonra Okay'ın naaşı omuzlara alınarak alkışlar arasında cenaze aracına taşındı. Cenaze, Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sırrı Süreyya Önder Seray Sever Meral Okay Bebek Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title