Haberler

Meral Akşener'in otobüsünün yolunu kesen genç böyle seslendi: Başkanım bizi kurtarın

Güncelleme:

İYİ Parti'nin il kongresi için Şanlıurfa'ya giden Genel Başkan Meral Akşener'in otobüsünün yolunu kesen bir genç "Başkanım bizi kurtarın" diye bağırdı. Gencin çağrısını yanıtsız bırakmayan Akşener "Beraber kurtaracağız, beraber kurtulacağız" ifadesini kullandı. Öte yandan yol boyu parti otobüsünün peşinden koşan çocuklar da Akşener'in yanındaki Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya sevgi gösterisinde bulundu. Çocuklar otobüse, "Fakıbaba, Fakıbaba" diye bağırdı.

Diyarbakır kongresi ve bu ildeki temaslarının ardından kara yoluyla Şanlıurfa'ya giden Akşener, havaalanından kalacağı otele geçerken yolu birçok yerde kesildi.

PARTİLİLER OTOBÜSÜN YOLUNU KESTİ

Yanında bir süre önce AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte vatandaşları selamlayan Meral Akşener'in bulunduğu otobüsün yolu partililer tarafından sık sık kesildi.

"BAŞKANIM BİZİ KURTARIN, KURTARIN"

İyi Parti otobüsünün yolunu kesen bir genç cama yanaşarak, "Başkanım bizi kurtarın. Kurtarın" diye bağırdı. Akşener de gence, "Beraber kurtaracağız, beraber kurtulacağız" dedi.

Meral Akşener'in otobüsünün yolunu kesen genç böyle seslendi: Başkanım bizi kurtarın

"LÜTFEN BAK, LÜTFEN"

Bunun üzerine genç "İnşallah" yanıtını verdi. Bu kez de İYİ Parti Genel Başkanı, "Birlikte kurtaracağız. Birlikte kurtulacağız" şeklinde devam edince, genç, "Lütfen bak, lütfen bak" dedi.

ÇOCUKLAR OTOBÜSE "FAKIBABA, FAKIBABA" DİYE BAĞIRDI

Yol boyu parti otobüsünün peşinden koşan çocuklar da Akşener'in yanındaki Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya sevgi gösterisinde bulundu. Çocuklar otobüse, "Fakıbaba, Fakıbaba" diye bağırdı. Fakıbaba da çocuklara el sallayarak karşılık verdi. Bu ilgiye Meral Akşener de kayıtsız kalamadı ve "Bak Fakıbaba diyorlar. Harika ya" dedi. Akşener'in kaldığı otelin önünde toplanan çok sayıda partili de müzik eşliğinde sevgi gösterisinde bulundu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Ahmet Eşref Fakıbaba Meral Akşener İYİ Parti Şanlıurfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Adana001 Merkez:

Zaten toplumun kurtuluşunu sağlayacak tek ittifak millet ittifakı dır. Taze Kan her zaman iyidir. Kalıplaşmış işler herkesi yok sürer

75
180
yanıtYanıtla
Yasin Kara:

Taze kan diye yanlış kan enjekte edildiğinde telafisi olmayan bir sonuç ve ölume göturur yigen

yanıt29
yanıt14
Kuman:

Kurtaracak! Bir sabah uyandığında Ülkeye hadda Urfa'ya ABD askerleri konuşlanmış! Senin de kapına gelip çok ul.n burası bizim derse o zaman anlarsın meral kim

138
106
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Bu ABD seni ne kadar korkutmuş be KUMAN ? Bu korkuyla yaşanmaz . Bu millet ne badireler geçirdi kimse başaramadı . Korkma arkadaşım . Korkma ..

yanıt35
yanıt51
Kuman:

Osman Tokgönül'e cevap# Osman bey! Korkan kahrolsun. Söylemek istediğimi anladığını biliyorum.Her partide bu teyze bir şekilde etkili olmaya çalışıp da başarılı olmayan ve sermayesi malum yerden parti kuran birinden bahsediyorum. Yoksa Allah'a bir nefes borcumuz var

yanıt24
yanıt17
Muhammed Nazif Dusunceli:

Yok kuman bu adamda bunu anlayacak kapasite yok yorma kendini:)

yanıt1
yanıt0
Sayruscx:

Seni kurtaracak ak parti merak etme 15 Mayıs ta.

126
107
yanıtYanıtla
bekir yapici:

aynen bakalim 15 mayista ak parti kendini kurtaracakmi yediklerini kusacakmi görecegiz.

yanıt31
yanıt41
nazmi cil:

Kaç paraya bağırttılar acaba

146
61
yanıtYanıtla
nazmi cil:

Bu şekildeki tiyatroları yiyen varmı çok komiksiniz??????

122
51
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title