Haberler

Mazıcıoğlu Önemli Bir Açığı Kapatacak

Güncelleme:

Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu Cemil Alevli Koleji bir ilki başararak önemli bir açığı kapatacak

Cemil Alevli Koleji'nin Gaziantep'te önemli bir açığı kapatacağını ifade eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu "Gaziantep Kolej Vakfı ilkleri başaran bir eğitim kurumudur. SBS ve LYS sonuçlarıyla Gaziantep'in yüz akı olmuştur. Yabancı dil eğitimi globalleşme yolunda ki en önemli adımlardan birisidir. Cemil Alevli Koleji bu alandaki açığın kapatılması için Gaziantep'te önemli bir adımdır" dedi.

Gaziantep Kolej Vakfı tarafından açılışı gerçekleştirilen Cemil Alevli Koleji'nin kent için önemli bir eksikliğin giderilmesi olarak değerlendirildiğini ifade eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu "Gaziantep Kolej Vakfı ülkemizde ki yarım asırlık eğitim faaliyetleriyle bir çok ilke imza atmış ender kurumlarımızdan birisidir. Bende GKV Özel Okullarında ilk okulu okudum. Merhum Cemil Alevli'yi rahmetle anıyorum. Onun açtığı bu yolda kızı Sayın Nüket Ersoy ve damadı Sayın Celal Ersoy yaşamlarını eğitime adayarak başarıyla bayrağı zirveye taşıyorlar. Özel Cemil Alevli Koleji önemli bir açığı kapatmak üzere kurulmuştur. Yabancı dil bilmenin önemi tartışılamaz. Bu okuldan mezun olacak onlarca öğrenci gerek Gaziantep'in gerekse ülkemizin dünyayla entegrasyonunda önemli rol oynayacaklardır. Dil yaşamın her safhasında olduğu gibi dünyaya anlama ve algılama açısından da önemlidir. Kendinizi ifade edemiyorsanız kimseye bir şey anlatamazsınız. Özel Cemil Alevli Koleji'nin ülkemize ve Gaziantep'e hayırlı olmasını diliyorum. 1+4 sistemiyle yabancı dil ağırlıklı eğitim yapacak olan bu okulumuzun bu yıl eğitim öğretime açılması da çok güzel bir şey. LYS ve SBS sonuçlarıyla Türkiye dereceleri ve Gaziantep dereceleri elde eden GKV Özel Okulları'nı da ayrıca kutlamak istiyorum. Gaziantep'in eğitim alanındaki gelişimine ve sınav sonuçlarına bu gençlerimizin büyük etkisi olmuştur. Böyle bir kurumu kentimize kazandıran Gaziantep kolej Vakfı Mütevelli Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Celal Ersoy'un şahıslarında mütevelli kuruluna, yönetim kuruluna Gaziantep ve eğitim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halil Mazıcıoğlu Gaziantep Ak Parti SBS Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title