Haberler

Max Maceraları - Kahramanlar Takımı ile Çocuklar Yarışıyor!

Güncelleme:

Max, çocuklarla "Max Maceraları Kahramanlar Takımı" adlı yeni bir çocuk yarışma programıyla Disney Channel'da buluşmaya hazırlanıyor.

17 Mayıs Cumartesi ilk bölümü yayınlanacak olan ve Serhan Arslan'ın sunuculuğunu yaptığı, jenerik müziğini ise Emir Berke Zincidi ile birlikte seslendirdiği programda, Aslan Max'ın büyülü dünyasında geçen maceralarla dolu oyunlar yer alıyor.

Aslan Max karakteri ile çocukların sosyal yaşamına da entegre olarak, onlara eğlenceli içerikler sunan Max'la yepyeni bir televizyon programı başlıyor. Türkiye'nin en sevilen çocuk TV kanallarından biri olan Disney Channel'da yayınlanacak olan program "Max Maceraları Kahramanlar Takımı" adını taşıyor. Çocuklar Aslan Max'ı daha önceki yıllarda 3 farklı animasyon filmle sinemada izlemişti. Bu yıl ise "Max Maceraları Kahramanlar Takımı" ile Aslan Max, çocuklarla her Cumartesi Disney Channel'da buluşacak.

Her çocuk bir kahraman!

Dinamik, enerjik ve performansa dayalı oyunların oynandığı Max Maceraları – Kahramanlar Takımı yarışma programı, kaliteli prodüksiyonuyla dikkat çekiyor. Program, çocukları sihirli bir dünyada geçen hikayenin kahramalarına dönüştürüyor. Kahraman çocuklar, Aslan Max ile birlikte dünyayı karanlık güçlerden kurtarmak ve kötü karakter Gölgelerin Efendisi'ni yok etmeye çalışıyor. 10 çocuğun 2 takım halinde yarıştığı ve 3 farklı etapta geçen macera dolu yarışma programının ilk bölümü 17 Mayıs Cumartesi günü saat 12.30'da Disney Channel'da yayınlanacak.

Çocukların hem zihinsel, hem de fiziksel gelişimine destek olmayı amaçlayan program takım olmayı, yardımlaşmayı, yaratıcı düşünmeyi ve hayal gücünü zenginleştirmeyi hedef alırken yarışmada çocukların yakından tanıdığı Aslan Max karakteri onlara eşlik ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emir Berke Zincidi Disney Channel Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (118)

Çağla Kaplan:

Yaa ben de başvuru yapmak istiyoru nasıl yapacağız

5
4
yanıtYanıtla
Nisa yavuzDeniz_perisi_nisa@hotmail.com:

aynen bende

yanıt0
yanıt0
Aslan MAXASLANmax2096@hotmail.com:

aslan max ın kendı sitesinden basvurabılırsınız

yanıt0
yanıt0
derya Topcudergocmez@hotmail.com:

Nerden katılım yapabilirsiniz.

7
2
yanıtYanıtla
BERFİN TAŞTANundefined:

BEN ÇOK İSTEMİŞİMDİR DİLEDİĞİM KABUL OLDU

7
2
yanıtYanıtla
Yusuf Erhan:

nereden kayıt olunuyor

2
5
yanıtYanıtla
faruk emirfarukbenim@hotmail.com:

aslan max anasayfasında

yanıt0
yanıt0
Ayserin Kasarundefined:

Ya nerden giriş yapılıyor

4
3
yanıtYanıtla
tuana ikra çetinkaya:

yarışma nerede oluyor?

5
1
yanıtYanıtla
sudenaz koçerundefined:

kahramanlık takımına katılmayı çok istiyorum

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title