Haberler

Manisa Valisi Turgutlu'da Ziyaretlerde Bulundu

En son Valiler kararnamesi ile Manisa Valiliğine atanan ve 25.05.2013 tarihinde göreve başlayan Manisa Valisi Sayın Abdurrahman SAVAŞ, Manisa ilçeleri içersinde ilk iade-i ziyareti İlçemize gerçekleştirdi.

02 Temmuz 2013 günü saat:10.00'da İlçemize gelen Sayın Vali Abdurrahman Savaş'ı, Turgutlu Kaymakamlık binası önünde Kaymakamımız Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı M. Serhat Orhan ve Daire Müdürleri karşıladı.

Sayın Vali daha sonra Kaymakamlık Makamına geçerek burada protokol üyeleriyle tanıştı ve kısa bir sohbet etti. Ardından Kaymakamlık toplantı salonuna geçen Sayın Valimiz ve beraberindeki heyete Kaymakamımız Nazmi Günlü tarafından, ilçenin eğitim, sağlık, sosyal durumu, sanayisi, tarımı, ilçemizdeki yatırımlar ve son durumları, KÖYDES yatırımları hakkında brifing verildi.

Sayın Valimiz, Kaymakamlık ziyaretinin ardından yeni Devlet Hastanesi'nin hizmete girmesiyle boşaltılan eski SSK Hastanesi binasında incelemelerde bulundu. Sonrasından Turgutlu Belediyesine geçti. Burada Belediye Başkanı M.Serhat Orhan tarafından gerçekleştirilen hizmetler ve ilçemizde devlet, belediye, hayırsever işbirliği ile hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verildi. Burada bir açıklama yapan, Sayın Vali Abdurrahman Savaş; "Turgutlu gerek yapılan hizmetlerle, Gerek ilçeye kazandırılan binalarla gerçekten ilimizin gözde ilçelerinden biri. Belediye ve kamu yönetiminin uyumlu çalışmaları ilçemize geçmişte çok şeyler kazandırmış ve bundan sonra da kazandırmaya devam edecektir. Kamu hizmetleri tamamen vatandaşların işlerinin görülmesine yöneliktir. Kamu işini nerde iyi yapıyorsa, vatandaş orada mutludur. İlçemizde gerek kamusal hizmetler, gerekse yerel hizmetler gördüğümüz kadarıyla insanlarımızı mutlu edecek düzeydedir. Bu hizmetler için taşın altına eline koyan herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Turgutlu Belediyesine ziyaretinin ardından Sayın Vali ve beraberindekiler Esnaf Odaları, Ziraat Odası, Ticaret ve Sanayi Odası, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği ile Bloksan ve Seramiksan Fabrikalarını ziyaret etti ve ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdurrahman Savaş Serhat Orhan Turgutlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title