Haberler

Malatya'da 4.6 büyüklüğünde deprem

Güncelleme:

Dün 4.3 büyüklüğünde bir deprem olan Malatya bugün yine sallandı. Yeşilyurt ilçesinde saat 12.34'de 4.6 büyüklüğünde deprem meydana gelirken, sarsıntı çevre illerden de hissedildi. Depremle ilgili açıklama yapan Malatya Valisi Ersin Yazıcı, "Saha taramaları sonrası kurumlarımıza ulaşan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Hemşehrilerimize geçmiş olsun." dedi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden olan Malatya beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Dün 4.3 büyüklüğünde depremle sallanan kentte, bugün bir kez daha deprem oldu. Saat 12.34 sıralarında Yeşilyurt ilçesinde 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

OLUMSUZ BİR İHBAR YOK

Deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD sarsıntının derinliğini 17 kilometre olarak açıklarken, şu ana kadar olumsuz bir ihbar yapılmadı.

Malatya'da 4.6 büyüklüğünde deprem

VALİ YAZICI: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

Malatya Valisi Ersin Yazıcı depremle ilgili, "İlimiz Yeşilyurt Merkezli yaşadığımız 4.6 büyüklüğündeki depremde yapılan saha taramaları sonrası kurumlarımıza ulaşan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Hemşehrilerimize geçmiş olsun." dedi.

Malatya'da 4.6 büyüklüğünde deprem

BAŞKAN GÜRKAN: GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise "Malatya / Yeşilyurt İlçemizde meydana gelen depremden etkilenen hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Malatya'da 4.6 büyüklüğünde deprem

MALATYA DÜN DE SALLANDI

Dün de Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde deprem olmuştu. Büyüklüğü 4.3 olarak açıklanan depremin derinliği 9 km olarak açıklanmıştı.

Malatya'da 4.6 büyüklüğünde deprem

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Ersin Yazıcı Yeşilyurt Yeşilyurt Malatya Deprem Güncel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500

Yorumlar (6)

Kadir:

Adıyaman'dan selamlar, rabbim ne derse o olacak. Allah (C.C.) herkesi korusun.

37
17
yanıtYanıtla
said faruk çoban:

ne alaka lan rabbin ne derse o olacak. Adıyamanın cahilliği

yanıt2
yanıt16
NURULLAH AYDEMİR:

Elbette öyle ama tedbiri de elden bırakmıyoruz değil mi ?

yanıt19
yanıt0
İbrahim Demirel:

Tabiki Allah'ın dediği olacak. Lakin biz müslümanlar zeki, üretken, ahlaklı ve tedbirli olmak zorundayız. Bildiğim kadarıyla bina ruhsatlarını, o ilde bulunan belediye veriyor. Belediye her yere ruhsat vermemeli, yüksek binalar yapılmamalı. Son depremde çöken binalarin sorumluları kesinlikle cezasını çekmeli. Çürük binaları millete milyon TL ye satıyorlar. Ve karşılığında ölüm veriyorlar.

yanıt9
yanıt1
Kadir:

@saidfaruk isimli şahıs, elbette cahilimdir sonuçta öğrenmenin sınırı yoktur, ama hayatımda senin gibi düşünenlerin cahilliği kadar cahil olmaktan alemlerin rabbi olan Allah (C.C.)'a sığınırım. dislike atmanız umurumda değil, ama o şahıslar da başları sıkıştığında Allah (C.C.)'tan yardım istemesinler. Semud Kavmi gibi hareket etmeye gerek yok, tedbiri alırsın ama Allah (C.C.)'ın takdiri 11 şiddetinde ise ona hiç bir şey dayanmaz, bunu anlamakta bazı insanlara mahsustur, bazıları ise hiç anlamaz

yanıt0
yanıt0
Yusuf Yorulmaz:

Bizler Malatya'ya sevdalıyız ve gitmeye niyetimiz yok Allahın dediği olur. Saygı ve Sevgiyle

14
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title