Haberler

Leon: Sevginin Gücü Filmi

Leon: Sevginin Gücü filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Leon: Sevginin Gücü filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Jean Reno ve Natalie Portman, sogukkanli bir katil ile küçük bir kiz arasindaki sira disi bagi anlatan bu kült filmde bir araya geliyor. Léon isinde tam bir profesyoneldir: Sessizce yaklasir, acimasizca öldürür, ustaca izini kaybettirir. Ayni apartmanda yasayan on iki yasindaki Mathilda, tüm ailesi öldürülünce Léon’a siginir ve intikam için kendisine yardimci olmasini ister.

Yönetmen: Luc Besson

Senaryo: Luc Besson

Oyuncular: Peter Appel, Danny Aiello, Natalie Portman, Gary Oldman, Jean Reno

Filmin Türü: Aksiyon, Drama,

Orijinal Adı: Léon

Yapımcı Firma: Gaumont

Yapım Yılı: 1994

Yapım Ülkesi: Fransa

Orijinal Dili: Ingilizce

Filmin Süresi: 110 dk.

Vizyon Tarihi: 28.04.1995

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe şampiyon olma ihtimali kalmadı mı 2024? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 6 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? SON DAKİKA İslahiye kazada ölenlerin isimleri açıklandı mı (GAZİANTEP)? Crystal Palace Manchester United maçı CANLI izle! 6 Mayıs Crystal Palace MANU maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Özgür Özel-Devlet Bahçeli görüşmesi ne zaman, saat kaçta yapılacak? 7 Mayıs Salı okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title