Haberler

Kur'an Kursunda Radyatör Patladı (3)

Erzurum'da Kur'an kursunda radyatörün patlaması- Yakutiye Kaymakamı Katırcı: "Elektriklerin kesilmesi ve suyun donmasından kaynaklanan kalorifer tesisatında meydana gelen bir patlama. Binada küçük hasarlar var. Çocuklarımızı evlerine gönderdik" Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Erzurum'da kız Kur'an kursundaki bir sınıfta radyatörün patlamasına ilişkin, "Elektriklerin kesilmesi ve suyun donmasından kaynaklanan kalorifer tesisatında meydana gelen bir patlama. Binada küçük hasarlar var. Çocuklarımızı evlerine gönderdik" dedi.

Erzurum'da Kur'an kursunda radyatörün patlaması- Yakutiye Kaymakamı Katırcı: "Elektriklerin kesilmesi ve suyun donmasından kaynaklanan kalorifer tesisatında meydana gelen bir patlama. Binada küçük hasarlar var. Çocuklarımızı evlerine gönderdik" Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Erzurum'da kız Kur'an kursundaki bir sınıfta radyatörün patlamasına ilişkin, "Elektriklerin kesilmesi ve suyun donmasından kaynaklanan kalorifer tesisatında meydana gelen bir patlama. Binada küçük hasarlar var. Çocuklarımızı evlerine gönderdik" dedi.Şehitler Camisi yanında bulunan Yakutiye Müftülüğü'ne bağlı Şehitler Kız Kur'an Kursu'ndaki bir sınıfta kalorifer radyatörünün patlamasının ardından kursta inceleme yapan Katırcı, yetkililerden bilgi aldı.Kaymakam Katırcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şehitler Kız Kur'an Kursu'nda kalorifer tesisatından kaynaklanan bir patlama olduğunu, herhangi bir can kaybı yaşanmadığını ifade etti."Elektriklerin kesilmesi ve suyun donmasından kaynaklanan kalorifer tesisatında meydana gelen bir patlama. Çocuklarımızın bulunduğu bir sınıfta meydana geliyor ve çocuklar durumu önceden fark edip, sınıfı boşaltmış durumdalar. Binada küçük hasarlar var. Çocuklarımızı evlerine gönderdik" diyen Katırcı, herhangi bir sıkıntının olmadığını belirtti.Patlama esnasında sınıfta kimsenin olmadığını anlatan Katırcı, "Çocuklar suyun gürültüsünü fark edip, sınıfı terk etmişlerdi. Bir sıkıntımız yok çok şükür" dedi. Yakutiye İlçe Müftüsü Osman Yazıcı da öğrencilerin zarar görmeden tahliye edildiğini belirterek, en kısa sürede Kur'an kursunun eskisinden daha iyisinin yapılacağını söyledi.Öğrencilerin eğitimine devam edileceğini vurgulayan Katırcı, "Hafız olacak öğrencilerimiz var. Kur'an eğitimine Şehit Camisi'nin ikinci katında devam edeceğiz. Burayı daha önce de kurs olarka kullanmıştık" şeklinde konuştu. Erzurum Şehitler Mahallesinde kurstan görüntüKalorifer dairesinden görüntüKurs öğrencilerinden görüntüÖğrencilerle röpKaymakam ile röp

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Katırcı Yakutiye Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer? RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek? ALES SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ALES sonuçları nasıl sorgulanır? ÖSYM sorgulama ekranı! Göz çapaklanması neden olur, nasıl temizlenir? Göz Çapaklanması neyin belirtisi?
title