Haberler

Kulp'ta 'Ne Mutlu Türküm Diyene' Yazısı Kaldırıldı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Kulp ilçesi girişinde tabelada yazılı olan "Ne mutlu Türküm diyene" yazısı kaldırıldı.

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'ndeki 'Ne mutlu Türküm diyene' yazısı kaldırıldı.

DARBE SONRASI ASILMIŞTI

Turgut Özal Mahallesi Muş – Diyarbakır yolu üzerinde bulunan 'Ne mutlu Türküm diyene' tabelasının kaldırılması için belediye itfaiye aracı yardımı ile çalışma başlatıldı. 'Ne mutlu Türküm diyene' yazısının bulunduğu tabela önce boyandı. 1980 askeri darbesinin ardından asılan tabelanın indirilişini gören vatandaşlar, fotoğraf çekti.

"HALKIN TALEBİNİ YERİNE GETİRDİK"

Kul Belediye Eşbaşkanları Metin Dinar ve Sadiye Sürer Baran, yaptıkları yazılı açıklamada, "İlçe halkının taleplerini yerine getirdik. Kulp'ta atılan her adımı halkla danışıp beraber adım atacağız" dedi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Kulp Muş Politika Güncel Haberler

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'si jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'si jandarma personeli 7 yaralı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

Fenerbahçeliler çıldıracak! Mourinho, ezeli rakibe imzayı atıyor

Fenerbahçeliler çıldıracak! Mourinho, ezeli rakibe imzayı atıyor

500

Yorumlar (260)

ramazan yurtsevenramazan_edanur@hotmail.com:

atatürkün yazısı biyerlerinemi batı yoksa katil apoyumu yazacaklar

79
23
yanıtYanıtla
ısed ya habibisanal74@hotmail.com:

welcome abd yazacaklar amed yazacaklar

yanıt0
yanıt0
soreşesanal74@hotmail.com:

serino xaşa zımane kurdii kürtçe dili ne kadar güzelmiş ama mustafa kemal atatürk demiş biz kürtçeyi kullanmayalım onların alfabelerini alalın m.akif ersoy diyor hahah ne komiksiniz erminika herşeyde bi hayır var de geç bişey olmaz...tc

yanıt0
yanıt0
DARISI URFAYAAGDASGDSGS@hotmail.com:

bu yazıları kürtlerin gözlerinin içine içine sokarak onları türklere düşman ediyorsunuz.ben kürdüm ve kürtlügümlede gayet mutluyum.hiç bir güçte bana türksün dedirtemez ve dedirtmeyede hakkı yoktur.kardeş olabilmemiz için EŞİT olmamız lazım.

29
54
yanıtYanıtla
T.C. DenizDD12345@gmail.com:

Daha ne esitligi istiyorsun lan? Seni Kurdistan a yada Suriye' ye surmek lazim yada Irak'a o zaman hak yerini bulur. Orada o insanlarla esit olursun,rahatlik batti sizlere.

yanıt0
yanıt0
CESURmffmfmdd@hotmail.com:

Ata'mın sözünü kaldıran ve kaldırtanları birgün gelecek biz de ortadan kaldıracağız hiç meraklanmayın.Bizi Türk çatısı altında tutan o yazıyı çekemeyenler vatandaşlıktan çıkabilir.Unutmayın ki Türk vatanında ve Türk topraklarında yaşıyorsunuz.

53
22
yanıtYanıtla
Melikemelikesultan@web.de:

siz böyle yaptiginiz sürece bu vatanda baris olamaz. Ben almanyada yasiyorum almanlarda gelip o zaman bana desinlerki ne mutlu almanim diyene neden kardesim ? ben alman degilim, neden böyle birseyi devamli gözümüze sokuyor ve devamli bu sacmaliklari söyletmeye calisiyorsunuz? birakin kürt, kürt olsun , kürtlügünü yasasin. önemli olan ISLAM BIRLIGI diiiiiiiiiiiiiirrr. Bunu böylece kafaniza kaziyin. Atatürkün irkci sözleride yazilmayi versin. Biktirdi artik .

yanıt0
yanıt0
Sinem_Tristanbul10@gmail.com:

Melike gercekten sacmalamissin, Hangi devletin egemenligi altinda yasiyorsan o devletin kurallarina uymak zorundasin. Sen Almanya kanunlarini Turk kanunlarina cevirebiliyormusun yada onlarin tarihinden kalan eserleri yikip atabiliyormusun. Hadi SIKIYsa Almanya yi bol bakayim. Alman dinini degistirip sizin dininiz bundan sonra Islam dini olucak diyebiliyormusun? Almanya daki heykelleri,zafer nutuklarini degistirebiliyormusun? Ataturk olmasaydi simdi sen musluman bile olamazdin. Ingiliz tohumu yada Yunan tohumu karisirdi. Iste nankor insanlara bunlari anlatmak guc. Nankor olan cok kolay kalles te olur.

yanıt0
yanıt0
serkanyasakask@msn.com:

Bir kürde ne mutlu türküm dedirtemezsiniz...

yanıt0
yanıt0
sanalalan74@hotmail.com:

sizin terörle mücadenizdeki allah yok peygamber izindedir yazınızı atatürkmü demiş yazın onu bide ermenilere laf ediyorlar

yanıt0
yanıt0
Tüm 260 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title