Haberler

Küflü çikolata tartışması! Patiswiss'in patronundan vatandaşın paylaşımına skandal yanıt

Güncelleme:

İş dünyasının bir araya geldiği sosyal medya platformunda satın aldığı beyazlamış ve küflenmiş çikolataların fotoğraflarını paylaşarak ve Patiswiss CEO'sunu etiketleyen bir kullanıcı hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Ürünlerinin asla küflenmeyeceğini savunan CEO Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, "Sen bence evindeki nem oranına bir bakmalısın. Prim yapmak için bize baya ihtiyacı var herkesin. Bizim avukatların marka karalama gibi suçlardan neler isteyeceğinden herkes habersiz" dedi.

Son dönemde marketlerden alınan bazı ürünlerle ilgili şikayetlerini sosyal medya üzerinden duyuran vatandaşlar şirketlerin ürün kalitelerini artırması ya da muhafaza etmeleri konusunda önemli katkılar sağlıyor.

KÜFLÜ ÇİKOLATALARIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

İş dünyasını bir araya getiren sosyal medya platformunda da benzer bir olay yaşandı. Marketten aldığı çikolatanın beyazlaştığını ve küflendiğini fark eden bir kullanıcı söz konusu ürünün fotoğraflarını da hesabından paylaştı.

"TEDARİK ZİNCİRİ SÜRECİNDE PROBLEM VAR"

"Kahve eşlikçilerime bakın, küflenmiş çikolataya ilk defa şahit oluyorum. Üstelik son tüketim tarihine daha var" ifadelerini kullanan kullanıcı paylaşımına "Muhtemelen tedarik zinciri sürecinde muhafaza koşullarında bir problem var" diye devam etti.

Küflü çikolata tartışması! Patiswiss'in patronundan vatandaşın paylaşımına skandal yanıt

ŞİRKET CEO'SUNDAN SKANDAL YANIT

Satın aldığı çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu nu etiketleyen kullanıcı hiç beklemediği bir yanıtla karşılaştı.

"PRİM YAPMAK İÇİN BİZE BAYA İHTİYACI VAR HERKESİN"

Tunaoğlu, "Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın. Bir de linkedinde paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın prim yapmak için bize baya ihtiyacı var herkesin.

"BÖYLE BİR DURUM OLSA SÖYLER TELAFİSİNİ İSTERSİN"

Baksana aşağıya "çöp" falan yazanlara. Bizim avukatların marka Karalama, Marka değeri düşürme vs'den isteyeceğinden herkes habersiz. Ayrıca! Bize böyle bir durum olsa söyler telafisini istersin. Karşında senin dev Migros ve biz varız. Herkes ürünün öyle arkasındaki. Haydi size kolay gelsin. Avukatlarımız iletişime geçecektir sizinle ama ben kendi işimi kendim çözmeyi severim"

Küflü çikolata tartışması! Patiswiss'in patronundan vatandaşın paylaşımına skandal yanıt

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya CEO Güncel Haberler

500

Yorumlar (79)

Selim Keskin:

küstahça bir cevap. markayı batırmış resmen.

1015
32
yanıtYanıtla
Nurettin Reçber :

Ceo hanım senli benli konuşmayı nereden öğrendiniz ? Geçmiş olsun ayağınıza sıkmışsınız. Kötü şöhret insanı bitirir çünkü.

1007
14
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Süper..

yanıt211
yanıt6
Ne Demeli:

Bizim markamızı tercih etmenize gerek yok demiş. Ee bizde hanımefendiyi kırmayalım...

yanıt164
yanıt2
Gerçek:

Ürünlerin satışı durdurulmalıdır. Şirket yetkilisinin tehdit içeren konuşması çok yanlış, ürünleri kontrol etmelidir. Müşteri memnuniyetine önem vermeyen şirketler batmaya mahkumdur.

736
15
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

bu şekilde bir karşılığı ingilterede olsa verebilir miydiniz ?

625
11
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

turbo suçu kabul etmeden tehdit etmesinden söz ediyorum sen neden söz ediyorsun?

yanıt100
yanıt9
Ne Demeli:

Ama yalanlar bu basit şeylerin birikmesi sonucunda ortaya çıkıp büyüyor farkındamısın...

yanıt2
yanıt0
murtaza candurak:

bizim milletteki kibir ve avamlığın güzel bir yansıması olmuş kadının cevapları

569
7
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Aynen...

yanıt165
yanıt6
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title