Haberler

Konya: En Fanatik Kurbanlık Koç

Konya'nın Beyşehir İlçesi'ne Bağlı Karaaali Beldesi'nde Yaşayan Fanatik Fenerbahçeli Olan Karadayı Ailesinin Oturduğu Ev, Evin Altındaki Ahırı ve Sürüdeki Bazı Koçlarının Boynuzları Sarı-lacivert Renkleri Taşıyor.

Konya'nın Beyşehir İlçesi'ne bağlı Karaaali Beldesi'nde yaşayan fanatik Fenerbahçeli olan Karadayı ailesinin oturduğu ev, evin altındaki ahırı ve sürüdeki bazı koçlarının boynuzları sarı-lacivert renkleri taşıyor.

Karaali Beldesi'nde küçükbaş hayvan besiciliği yapan Bekir Karadayı, ezeli rakipleri olan bir Galatasaraylı taraftarla arasında, "En büyük takım kim?" tartışması başlayınca, takımının daha büyük olduğunu ortaya koyabilmek için alt katı ahır olan evini sarı lacivert renklere boyadı ve fanatikliğini gözler önüne serdi. Bununla da yetinmeyen ve yetiştirdiği koyun sürüsünde yer alan bazı koçların boynuzlarını da sarı-lacivert renklere boyayarak çılgınlığını sürdüren Karadayı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde belde merkezinin en fanatik kurbanlık koçlarından birisini satışa çıkardı.

Karadayı, "Doğuştan fanatik Fenerbahçeliyim. Eşim ve 3 çocuğum da Fenerbahçeli. Hatta ahırdaki koyunlarım bile Fenerbahçe'yi tutuyor. Rakip takım taraftarları benimle inatlaşınca, böyle bir karar aldım. En fazla benimle Galatasaraylılar uğraşıyor" dedi.

Fanatik bir Fenerbahçeli olduğunu ilan eden Karadayı, bu hareketi ile belde merkezinde tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Fanatik koçlardan birisine talip olan Belediye Başkanı İbrahim Issı ile de uzun süre devam eden bir pazarlığa girişen Karadayı, fiyat konusunda önce anlaşamadı. Belediye Başkanı Issı'nın, "Sen de Fenerlisin, ben de. Fanatik olduğun için bu koçu alıyorum" demesi üzerine yürüttüğü pazarlığı sona erdiren Karadayı, verilen fiyata razı oldu. Fanatik taraftarı ikna etmeyi başaran Başkan Issı, 400 YTL'ye koçu satın aldı.

Bu arada, belde merkezinde iddia üzerine alt katı ahır olan evini ve sürüdeki koçlardan bazılarının boynuzlarını sarı-lacivert renklere boyayan Karadayı'nın bu fanatikliği, yörede günün konusu oldu. Galatasaraylı bir taraftar ise, Fenerbahçeli fanatik ailenin bu davranışı üzerine, "En büyük kim? Tabi ki Galatasaray. Galatasaray çok büyük ki hedef alınıyor" diyerek kendi evini sarı-kırmızılı renklere boyayacağını söyledi. Belde merkezinde Fenerbahçeli aileyle ezeli rakiplerine mensup taraftarlar arasında yaşanan bu fanatikliğin boyutunun önümüzdeki günlerde nasıl bir hal alacağı merakla bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title