Haberler

Komisyon Başkanı Köylü: Telefonla Görüştüm Ama Eşimle Konuştum

Güncelleme:

TBMM Yolsuzlukları Soruşturma Komisyonu Başkanı Hakkı Köylü, görüşmeler sırasında telefonla görüştüğünü kabul etti ancak eşi ile görüştüğünü söyledi.

TBMM Yolsuzlukları Soruşturma Komisyonu Başkanı Hakkı Köylü 4 eski bakanla ilgili karar sonrası gazetecilere açıklama yaptı. Köylü, görüşmeler sırasında tartışmalara neden olan telefon görüşmesiyle ilgi de "Evet, görüşmeler sırasında telefonla görüştüm. Ancak söylenildiği gibi herhangi bir yerden talimat almadı. Eşim aradı, kendisi rahatsızdı onunla ilgili konuştum." dedi.

"AYIN 9'UNA KADAR RAPORUMUZU SUNACAĞIZ"

Hakkı Köylü, gazetecilere yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

"Her iddia her isim tartışıldı. Herkes her isimle ilgili görüşlerini söyledi ve oyunu belirledi. Dördünü ayrı ayrı değerlendirerek oy kullanıldı. Komisyondaki oylama açık yapıldı. Genel kuruldaki oylama gizli olacak. Her üye görüşlerini söyledi. Bundan sonra biz ayın 9'una kadar meclis başkanlığına sunacağız raporumuzu. Başkanlık genel kurula verecek ve 10 gün içinde oylama yapılacak.

"EŞİM ARADI"

Görüşmeler sırasında Cumhurbaşkanı ile telefonla konuştuğumuzu söylediler. Evet, telefonla görüştüm ancak, eşimle konuştum. Eşim aradı eşimle görüştüm. Kendisi biraz rahatsızdı. Bu konuları konuşmak bile doğru değil ama açıklamak zorunda kalıyorum"

"VİCDANEN RAHATIM"

Bir gazetecinin "Üzerinizde baskı hissettiğiniz mi?", "Ne baskısı, yok öyle bir şey. Ne baskısı, yukarısı serbest. Sadece çift taraflı havan atışları yapılıyor. Sağ taraftan atılıyor sol tarafa gidiyor, sol taraftan atılıyor sağ tarafa gidiyor. Biz aşağıdayız, bu havan atışları bize sirayet etmiyor" yanıtını verdi.

"Vicdanen rahat mısınız?" sorusu üzerine ise Köylü, "Evet. Vicdanen rahatsız olacağım bir şeye mi karar vereceğimi düşünüyorsunuz" karşılığını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hakkı Köylü Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (42)

bogazlıyanlı:

canlı izledim seni yüzün kızardı star muhabiri soru sorarken vicdanım rahat diyemedin evde eşinin cocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın bu olay senin rüyalarına girecek pişman olacaksın tovbe edeceksin ama iş işten geçecek

42
0
yanıtYanıtla
MertmobilWeb@haberler.com:

Yalancinin......... Anladiniz siz onu Arastirin bakalim esi o gün doktora gitmis mi

36
1
yanıtYanıtla
zogor:

ALLAHTAN KORKMAZ KULDAN UTANMAZLAR, BU DÜNYANIN ÖBÜR TARAFIDA VAR, HAKKIMI SİZLERE HELAL ETMİYORUM

34
0
yanıtYanıtla
yul:

sen esinlen degil erdoganlan gôrûstûn gereken talimati yerine getirdin onun haberini verdin ûç kagitçilar hirsizlar

33
0
yanıtYanıtla
Adınız Yazınrıza:

rahatsızlığı gidip geldi oylama zamanınamı geldi türkiye istim üzerinde adam eşim aradı evinizmi yanmıştı neydi bu kadar türkiyenin gidişinden önemli ben bilirim 1000yıl geçse yetimlerin hakkı senden sorulacak

29
2
yanıtYanıtla
sibel canmobilWeb@haberler.com:

komisyon başkanına ne söz verildi ne hediye gönderildi acaba

22
4
yanıtYanıtla
akpLI MERINOSmobilWeb@haberler.com:

Yersen

26
0
yanıtYanıtla
EL TÜRKOmobilWeb@haberler.com:

YOLSUZLUKAR VADİSİ:Bölüm 1: 4 Bakanın Resti biz gidersek BİLAL oğlanda gider Yüce divana. To be conten.... Arkasi yarın.

23
1
yanıtYanıtla
h.evrendurmazmobilWeb@haberler.com:

Daha konusmayi beceremiyor oturdugu koltuga bak

24
0
yanıtYanıtla
DEMİRCİ:

Adalet hukuk denilen şey işte böyle bir şey. Kendi oyları ile kendilerini akladıklarını zannediyorlar.

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title