Haberler

Kocaeli Van Damme Adını Taşıyan Fitness Salonları Açılacak

Van Damme adını taşıyan fitness salonları açılacakÜnlü Hollywood starı Jean Claude Van Damme, adını taşıyacak fitness salonunun ortaklık anlaşmasını yapmak için İzmit'e geldi.

Van Damme adını taşıyan fitness salonları açılacak

Ünlü Hollywood starı Jean Claude Van Damme, adını taşıyacak fitness salonunun ortaklık anlaşmasını yapmak için İzmit'e geldi. Van Damme sporu çok sevdiğini, küresel çaptaki bir projenin İzmit'te başlayacağını söyledi.

Hollywood aksiyon filmlerinin bir dönem vazgeçilmez yıldızı olan Jean Claude Van Damme, adını fitness salonunlarının anlaşmasını yapmak için İzmit'e geldi. Fitness salonunun açılacağı rezidans inşaatında basın açıklaması yapan Van Damme, "İzmit'i, Kocaeli'yi çok beğendim. İstanbul'un etrafında böyle güzel bir yer olduğunu bilmiyordum. Türkiye'de olduğumdan dolayı çok mutluyum. Ben sporu çok seviyorum. Her zaman güzel bir fitness center sistemini dünyaya göstermek istiyordum. Küresel çapta bir proje bu. İlk örneği İzmit'te olacak. Açıkçası bu projeyi çok güzel bulduk, ilk örneğini burada açmayı düşünüyoruz. Tabi franchising veriyoruz" dedi. Basın açıklamasının ardından ortakları ile açacakları fitness center hakkında görüşen Van Damme, daha sonra hayranları ile fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jean Claude Van Damme Hollywood Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title