Haberler

Kılıçdaroğlu, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili söz verdi: Katilleri 4 ay sonra adalet önüne çıkaracağız, her şeyi biliyoruz

Güncelleme:

Sinan Ateş suikastıyla ilgili her şeyi bildiklerini belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ülkücü Sinan Ateş'in katillerini 4 ay sonra adalet önüne çıkarmak üzere çalışmaya başlayacağız. Bu benim gençlerimize ve CHP'de siyaset yapan ülkücülere sözümdür." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili yeni bir açıklama yaptı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, cinayetle ilgili her şeyi bildiklerini söyleyerek 4 ay sonrasını işaret etti.

"ÜLKÜCÜLERE SÖZÜMDÜR"

Seçim sonrası iktidara geldiklerinde cinayetle ilgili çalışma başlatacaklarına dair söz veren Kılıçdaroğlu, "Ülkücü Sinan Ateş'in katillerini 4 ay sonra adalet önüne çıkarmak üzere çalışmaya başlayacağız. Her şeyi biliyoruz. Bu benim gençlerimize ve CHP'de siyaset yapan ülkücülere sözümdür. Bu kurtlar sofrası kazanamayacak. Sinan Ateş unutulmayacak." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu: Ülkücü Sinan Ateş'in Katillerini 4 Ay Sonra Adalet Önüne Çıkarmak Üzere Çalışmaya Başlayacağız. Her Şeyi Biliyoruz

OLAYIN GEÇMİŞİ

Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi'nde 30 Aralık'ta bir binadan çıktıkları sırada, motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, Ateş hayatını kaybetmişti. Cinayetin ardından başlatılan geniş çaplı soruşturmada çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen "Dodo" lakaplı Doğukan Çep, 2 özel harekat polisi ve MHP İstanbul il yönetimi listesinden çıkarılan U.K. dahil 13 kişi tutuklanmıştı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Sinan Ateş Siyaset Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! e -Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli? ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞ DAĞILIMI: Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? Branş dağılımı nasıl olacak? Alfa Beyin Dalgaları: Ne İşe Yararlar ve Nasıl Çalışırlar? 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK? Branş dağılımı belli oldu mu? KPSS öğretmen atamasında mülakat var mı? ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN? Kaç öğretmen atanacak? Yusuf Tekin ne dedi? Aziz Yıldırım yeniden aday mı olacak? Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday mı oluyor?
500

Yorumlar (10)

Muhammed Nazif Dusunceli:

Madem biliyorsun 4 ay sonra iye bekliyorsun cikta açıkla yeter lan bi ölünun arkasından bu kadar prim yapmaya çalıştığınız

23
5
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Hala utanmadan sıkılmadan ölmüş bir insanın üzerinden siyaset yapmaya kalkıyor.Bildiğin bir şey varsa gider savcıya anlatırsın, bilmiyorsan da edebinle oturmasını bileceksin.

15
6
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Tüm soruların cevabı bahçelide bitiyor

7
8
yanıtYanıtla
Ayhan Godek:

Saçmalamaya devam ,CHP de siyaset yapan ülkücü mü var sn Genel başkan

5
5
yanıtYanıtla
Ben ve sen:

Hayirdir, hem biliyoruz diyorsunuz hemde 4 ay sonra adalet onune cikaracagiz? Bu sadece oy alma politikasindan baska birsey degil. Yani siz bize oyunuzu verin sonrasinda biz bir sekilde bu konusunun ustunu orteriz.

5
5
yanıtYanıtla
Vahdettin Bayram:

bir solcu ülkücülere gülücük dağıtıyorsa bu ya kıyamet alametidir....ya da ava çıkmıştır...

5
4
yanıtYanıtla
Hakan Ertem:

İşiniz gücünüz fitne. 6 yaşındaki kıza istismar olayında yeni gelişmeler var medya neden sessiz fitne grubu neden ses vermiyor. Bir şey bildiğin yok sen oy kullanacağı okulu bulamayan adamsın. Ne bilicen.

5
3
yanıtYanıtla
Sadık:

Önce verdiğin sözleri tut,İzmirde sizi eleştirenleri işten attırdın ,hani " bizi rahatca eleştirebileceksiniz" diye söz vermiştiniz.

6
2
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ NAMUS SÖZÜNDENMİ BİR SÖZ VERMİŞTİR ACABA

4
3
yanıtYanıtla
Hakan:

Muhsin Yazıcıoğlu için de bir söz istiyoruz.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title