Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Alaattin Çakıcı'nın "Hükümet istifa" sloganı atan taraftarlara yönelik sözlerine tepki

Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından stadyumlardan yükselen "Hükümet istifa" seslerini ihanet olarak yorumlayan Alaattin Çakıcı, tribünlere ve muhalefete yönelik sert ifadeler kullanmıştı. Çakıcı'nın sözlerine tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Beşli Çeteler, mafyalar, çantacılar, rantçılar. İnanın hiç fark etmez, hiç! Hepinizle hesabımız var. Şimdi oturun bana tehdit mektupları yazın. Herkes olması gerektiği yere gidecek, bu da benim sözüm olsun" dedi.

Kahramanmaraş merkezli iki deprem 11 ilde büyük yıkıma neden olurken, depremde 44 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Depremin yaralarının sarılması için çalışmalar devam ederken önce Fenerbahçe sonra ise Beşiktaş maçlarında hükümete yönelik "istifa" çağrıları yapıldı. Tribünlerden yükselen "Hükümet istifa" sloganları siyaset sahnesinde de gerilime neden oldu.

BAHÇELİ'DEN "MAÇLAR SEYİRCİSİZ OYNANSIN" ÇAĞRISI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yapılan bu tezahüratlar sonrası maçların seyircisiz oynanması çağrısında bulunurken, eylemin farklı müsabakalarda da devam etmesi üzerine Beşiktaş kulübündeki üyeliğinden istifa etti.

ÇAKICI'DAN TRİBÜNLERE YÖNELİK SERT İFADELER

Bahçeli'ye yakınlığıyla bilinen Alaattin Çakıcı da dün yaptığı paylaşımla tribünlere ve muhalefete yönelik sert ifadeler kullandı. Çakıcı'nın açıklamalarına ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan akşam saatlerinde yanıt geldi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ÇAKICI'YA TEPKİ: HEPİNİZLE HESABIMIZ VAR

Twitter hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Türk milletini, gençlerimizi hiçbir illegal oluşumun tehdit etmesine izin vermeyiz. Herkesin safı netleşsin. Depremde canla başla mücadele eden gençlerden mi yanasınız, yoksa sosyal medyadan tehdit mesajları yayınlayanlardan mı? Beşli Çeteler, mafyalar, çantacılar, rantçılar… İnanın hiç fark etmez, hiç! Hepinizle hesabımız var. Şimdi oturun bana tehdit mektupları yazın. Herkes olması gerektiği yere gidecek, bu da benim sözüm olsun."

Kılıçdaroğlu'ndan Alaattin Çakıcı'nın 'Hükümet istifa' sloganı atan taraftarlara yönelik sözlerine tepki

ALAATTİN ÇAKICI NE DEMİŞTİ?

Alaatin Çakıcı, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, şu ifadeleri kullanmıştı; "Son yüzyılın en büyük doğal afeti ülkemizde yaşanmıştır. Sayın devlet başkanımız, devletimizin tüm birimlerini, milletimizle birlikte genel başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ devlet ve millet ile el ele anında müdahale edilmiştir. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allahtan rahmet dilerim. Yaralılara olan vatandaşlarımıza rabbimden acil şifalar niyaz ederken rabbimin rahman olan ismiyle rahmeti üzerlerine olsun birlik ve beraberlik olması gerekirken her zamanki provokatörlük yapan muhalefet depremde hayatını kaybeden kardeşlerimizin üzerinden hükümete zarar vermek için yine bölücülük yapmışlardır. Fenerbahçe tribününde başlayan dozunu arttıran bir gün sonra Beşiktaş- Antalyaspor maçında Antalyaspor tribününde devam ihanetlerini devam ettirmişlerdir. Beşiktaş Çarşı grubu bu duruma müdahale etmiştir. Kulüp başkanlarının bu ihanete ortak olmadıkları inancındayım. Bu ihaneti organize eden kim ise bu ihanetlerde kim aktif görev almış ise Allah'ın laneti üzerlerine olsun devlet ve milletine bağlı olanlar bu ihaneti asla unutmayacaklar."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Alaattin Çakıcı Kahramanmaraş Hükümet Güncel Haberler

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Bakmadan Geçme

Derbi galibiyeti her şeyi değiştirdi! İsmail Kartal, Fenerbahçe'de kalacak

Derbi galibiyeti her şeyi değiştirdi! İsmail Kartal, Fenerbahçe'de kalacak

500

Yorumlar (84)

Omer Temiz:

Bizimde sizinle hesabımız var sayın kilicdar oğlu seçimde senin hakkettin cevabı vermezsek bizede halk ve vatandaş demesinler sen güreşte yenilen rakibe benziyorsun evet az kaldı seçime gardını oraya sakla seni Allahın izniyle yine madare edecez. Sabır rahmandandır acele şeytan dandir

1152
940
yanıtYanıtla
Levent Alper:

Ya AKP sayesinde ülke olarak dünyaya madara olduk sen hala kalkmış CHP yi madara edeceğiz diyorsun.oylarınızla kendi kendinizi bile bile madara ettiniz evet biz sabır gösterdik şimdi indirme vakti geldi...

yanıt82
yanıt34
MUSTJOJO KESE:

Ne cevabı.. ekonomi bitmiş ülkede.. ev kiraları %300-400 artmış.. ne cevabı.. ayıp ya...hala ne konuşuyorsun...herhalde durumun bütün bu olup bitenleri kaldıracak düzeyde ki konuşuyorsun...sus bence...

yanıt29
yanıt142
gngr xxx:

Kılıçtaroğlunun tırnağı etmiycek kişilerden birisin

yanıt39
yanıt57
Mahir Coban:

...sen de mi yuz liralik mitingcilerdensin nesin arkadas .cok mu onemli kimin geldigi kimin gittigi..ulke bitti millet ac hala..rahman seytan allah kitap edebiyati yapiyorsunuz..corunuza cocugunuza da mi hic acimiyorsunuz arjadas..ulkemizle vatanimizla milletimuzle ilgili herhangibirsey soyleyin lutfen..guzel bisey soyleyin..

yanıt70
yanıt21
Hasan Ceren:

Sözüm sana Kılıçdaroğlu. Siz hiç bir zaman bu milleti ve bu vatanın evlatlarını düşünmediniz ve hiç bir zaman da düşünmeyeceksiniz. Yıllardan beridir o koltuktasin ve yıllardan beridir el ile tutulur en ufak bir yararın dokunmadi ülkeye. Rabbim sizlere devleti yönetme firsati vermesin insAllah.

377
405
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

chp li biri değilim de iktidara gelmemiş birinden ne hizmeti bekliyorsun anlayamadım:)

yanıt337
yanıt128
sivri:

mayıs da bu iş bitecek hasssaaaannn yırtın hadi şimdi istediğin kadar

yanıt195
yanıt92
ozer karatas:

çakıcı bizi kurtar be hadi be çakıcı

117
608
yanıtYanıtla
Hakan:

Halkın gazabından sizi kimse kurtaramaz

yanıt209
yanıt31
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title