Haberler

Kılıçdaroğlu: CHP Cami Yıksaydı Kıyamet Kopardı

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Malatya'da cami yıktılar. CHP yıksaydı kıyametler kopardı. Düne kadar başörtüsü ile siyaset yaptılar." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, " Malatya'da cami yıktılar. CHP yıksaydı kıyametler kopardı. Düne kadar başörtüsü ile siyaset yaptılar. İster başı açık ister kapalı olsun bütün kadınların benim başımın üzerinde yeri vardır" ifadelerini kullandı.

"MALATYA'YI SİLKELEDİNİZ"

Adana'dan akşam saatlerinde özel uçakla Malatya'ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 16.00'da başlaması gereken mitinge ancak saat 17.55 sıralarında başlayabildi. Malatya Belediye Meydanı'nda halka hitap eden Kılıçdaroğlu, Malatya'nın ilçelerini sayarak, "Akçadağ'ın gidip pilavını yiyeceğim" dedi. "Bugün Malatya'yı silkelediniz. Malatya'yı Erdoğan da, Türkiye de duyuyor. Malatya, İsmet İnönü, Turgut Özal ve Recai Kutan'ı yetiştirdi. Türkiye'yi ötekileştirmediler" diye konuştu.

"MALATYA KAYISISI 1 NUMARA İSE..."

"Kayısının sarısı, bayrağın kırmızısı burada" diyen Kılıçdaroğlu, "Malatya kayısısı ile dünyada bir numara ise alın terini karşılayacak fiyat istiyoruz. Adanalılar beni biraz geç bıraktılar. Bu nedenle beni bağışlamanızı dilerim" şeklinde konuştu.

"CHP CAMİ YIKSAYDI KIYAMET KOPARDI"

Mitingde "Başbakan Kemal" sloganları atılırken, Kılıçdaroğlu, "Malatya'da cami yıktılar. CHP yıksaydı kıyametler kopardı. Düne kadar başörtüsü ile siyaset yaptılar. İster başı açık ister kapalı olsun bütün kadınların benim başımın üzerinde yeri vardır" ifadelerini kullandı.

"SİYASETÇİ HIRSIZLIK YAPMASIN İSTİYORUZ"

Barış ve huzur içerisinde olan bir Türkiye istediklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Siyasetçi hırsızlık yapmasın istiyoruz" diyerek, "Türkiye'nin yarısından fazlası Erdoğan'ın gitmesini istiyor" iddiasında bulundu.

"HARAMA DEĞİL HELALE ORTAK OLMAK İÇİN CHP"

17 Aralık'ı şebi aruz olarak nitelendiren Kılıçdaroğlu, "O koltuk şaibeli değil, halka hesap vermeyi bilen insanların oturacağı koltuktur" dedi. "Sandığa giderken elini vicdanına koy ve ben harama değil, helale ortak olacağım de ve CHP'ye mührünü bas" diyen Kılıçdaroğlu, "Ben oğlumu Güney Kore'de burs ile okutuyorum. Skype ile görüşüyorum. Adres de veriyorum" şeklinde konuştu.

"AYIN 30'UNDA ONA DERSİNİ VERECEĞİZ"

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna da değinen Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ı da eleştirdi. Başbakan Erdoğan'a 'baş çalan' diye hitap eden Kılıçdaroğlu, "Bir Başbakan'ın işi iş ve AŞ sağlamak değil mi? Biz ayın 30'unda ona dersini vereceğiz" dedi.

"İLK KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ YAPAN CHP'DİR"

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan İnci için destek isteyen Kılıçdaroğlu, İnci'nin Malatya'yı doğunun merkezi yapacağını söyledi. "Hizmet yaparken hesap vermeyi namuslu görev kabul edecek" diyen Kılıçdaroğlu, "İlk kentsel dönüşüm yapan CHP'dir. Siz Hakan başkana sahip çıkın, o hizmet getirsin" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Malatya Politika Güncel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek? Konyaspor 3'lü averaj, 4'lü averaj küme düşme hesabı nedir, averajı kaç (KONYASPOR-HATAYSPOR, GAZİANTEP) ? Samet Akaydın neden kadro dışı bırakıldı, Panathinaikos'tan ayrılacak mı? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Türkiye'ye dönme kararı aldı Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz kaç yaında, nereli, hangi filmlerde oynadı? Konyaspor küme düşme ihtimali var mı, ligde kalmayı garantiledi mi? 20-21 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20-21 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Milli yas ne zaman bitiyor, son gün ne zaman?
Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

500

Yorumlar (209)

Hepardeadboy-07@hotmail.com:

Uzun uzun yazmayın , Chp'li değilim ama adam doğruyu söylemiş . Chp cami yıksa bir 50 yıl Türkiye gündeminde olurdu .

46
6
yanıtYanıtla
DÜŞÜNÜNCE İNSAN GİBİ İNSANstranger407@hotmail:

YİPİ YE YE'NiN satıyor olduklarına dur dese o da yeter be...Seni takip ediyoruz Akıllı İnsan SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU. OYLAR CHP'ye....

26
13
yanıtYanıtla
karaadanali2107@outlook.de:

Siz cok komiksiniz hahahahahahah YASA RECEP TAYYIP ERDOGAN

14
25
yanıtYanıtla
VATANDAŞvatan@das.com:

TUTTURAMAZSIN KE MAL... BU DİN AYAKLARI YEMİYOR... BİR KERE BAŞBAKAN İNSANLARIN KONUŞMA VE DÜŞÜNME HATTA YAŞAMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜN ÖNÜNÜ AÇTI... YOKSA BU KADAR KONUŞAMAZDIN MAL KE MALLL...

11
28
yanıtYanıtla
solyanimseniseviyorum@live.se:

cami yikmadiysaniz neden turkceye cevirdiniz ezani ne alip veremediyiniz var dini islam olan bir ulkenin duzeniyle ugrasmak acik kapali kadin diyorsunuz ama bas örtunun serbestliyi size niye batti daha karsi atak yapip mahkemeye bas vurdunuz herseyiniz yalan dini siyasete alet etme keMAL sana diyorum keAMLLLLLLL

11
27
yanıtYanıtla
YASİNnkarabiyik@mynet.com:

ASLINDA YILLARCA BU MİLLET DİNİNİ ANLAMASIN DİYE MÜCADELE EDEN SİZSİNİZ.ANLAMADIĞIN BİR DİL YERİNE KENDİ DİLİNDEN OLMASI NİYE SİZİ RAHATSIZ ETTİ BU KADAR SİZİ.MESELE NAMAZA DAVET DEĞİLMİ,EZANI ARAPÇA OKUMUŞSUN YA DA TÜRKÇE OKUMUŞSUN,ALLAH KURANI KURANI GÖNDERİRKEN BULUNDUĞU YERDEKİ DİLE GÖRE GÖNDERDİ FAKAT HER KAVİM ARAPÇA OKUYACAK,DUA EDECEK DİYE BİR EMİR VAR MI,İŞTE BUGÜNE KADAR MİLLET KURANI ÖĞRENMESİN BİZE MUHTAÇ OLSUN DİYEN ÇIKARCI DİN ADAMLARININ HEP MÜCADELE ETTİĞİ BUYDU,YOKSA BENİM ÇOCUĞUM KURANI ARAPÇA EZBERLEYECEĞİNE TÜRKÇESİNİ EZBERLERSE,DUALARI TÜRKÇESİNİ EZBERLERSE OKURSA ALLAH KABUL ETMEYECEK Mİ,FAKAT SİZİN BEYNİNİZİ BUNLARLA DOLDURAN ÇIKAR ÇEVRELERİ BUNA MÜSADE EDER Mİ,

yanıt0
yanıt0
solyanimseniseviyorum@live.se:

senin beynin sulanmis dinimi ögrenmek benim gurevim bana ne sunun bunun menfaitinden kuran ni kerim arapca indi ve bazi herfleri turkce ing veye baska bir dile okunmasi tam manasini saglamiyor orjinali arabca ve bunu bi inkar eden sizin gibi beyinsizler dunyadaki milyarlarca muslumanin akliyok bi sizin var deyilmi beyinsiz yaratik

yanıt0
yanıt0
cemasfdsdf@gmail.com:

Tayyip dini siyasete alet ediyor insanların dini duygularını sömürüyor

26
11
yanıtYanıtla
EMREkartanesi42007@hotmail.com:

RECEP TAYYİP ERDOĞANIN ASKERLERİYİZ..!

12
24
yanıtYanıtla
fuatfarqinlifuat@hotmail.com:

yani şeytanla haşrolunacan

yanıt0
yanıt0
Tüm 209 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title