Haberler

Kılıçdaroğlu, Hilmioğlu'nu Evinde Ziyaret Etti

Güncelleme:

Kılıçdaroğlu'nun ziyareti sırasında trafik kazasında genç yaşta hayatını kaybeden Hilmioğlu'nun oğlu Emir'in sehpada duran fotoğrafı dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ergenekon Davası'nda 5 yıl tutuklu kaldıktan sonra sağlık sorunları nedeniyle Anayasa Mahkemesi'nin tedbiren tahliyesine karar verdiği İnönü Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu'nu evinde ziyaret etti. Ziyarette Hilmioğlu'nun trafik kazasında genç yaşta hayatını kaybeden oğlu Emir Hilmioğlu'nun fotoğrafı vardı.

"BAŞBAKAN'IN TUTANAĞI OKUMASI LAZIM"

Kılıçdaroğlu, CHP'nin Sarıyer'de seçime girmesiyle ilgili olarak, "Biz saat 17.00'de bütün belgeleri teslim ettik. Bu konuda tutanak var. O tutanağın altında Adalet ve Kalkınma Partisini temsil eden üyenin de imzası var. Başbakan'ın önce o tutanağı alıp okuması lazım" dedi.

SİNAN AYGÜN DE EŞLİK ETTİ

Hilmioğlu'nun Çankaya Birlik Mahallesindeki evine, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün ile gelen Kılıçdaroğlu'nu, Hilmioğlu'nun kardeşi Hayati Hilmioğlu karşıladı.

SAĞLIK SORUNLARI DEVAM EDİYOR

Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının sorusu üzerine Hilmioğlunun sağlık sorunlarının devam ettiğini söyledi. Hilmioğlu'nun yarın hastaneye yatacağını belirten Kılıçdaroğlu, kendisine "geçmiş olsun" dileklerini ilettiklerini aktardı. Kılıçdaroğlu, Fatih Hilmioğlu'nun ve ailesinin büyük acılar yaşadığını söyleyerek, şunları kaydetti:

"OLACAK ŞEY DEĞİL"

"Arkada kalanlar için yani Silivri'de kalanlar için üzülüyor. Üzüntülerini dile getirdi. İnşallah herkes tahliye olur. Masum insanların hapiste olması doğru değil. Bunu kabul etmek de doğru değil. İnsanın vicdanı sızlıyor. Masum insanlar orada. Düşünün bu ülkede Genelkurmay Başkanlığı yapmış birisi terör örgütünün üyesi diye içeride. Olacak şey değil".

Kılıçdaroğlu, "Hilmioğlu'nun morali nasıldı" sorusu üzerine de, "Üzgün, alışmaya çalışıyor. Yine de zor tabii kendisi için" dedi.

"ERDOĞAN HUKUKU BİLMEDİĞİ İÇİN..."

Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın YSK'nın kararıyla ilgili konuşmasını değerlendirdi. "Bizce bir sorun yok ki. Yüksek Seçim Kurulu kararları kesin zaten ama kendisi hukuku bilmediği için bu tür söylemleri dile getiriyor" karşılığını verdi. Kılıçdaroğlu, "Biz saat 17.00'de bütün belgeleri teslim ettik. Bu konuda tutanak var. O tutanağın altında Adalet ve Kalkınma Partisini temsil eden üyenin de imzası var. Başbakan'ın önce o tutanağı alıp okuması lazım" dedi.

"NASIL ŞEFFAFLAŞACAKMIŞ"

TBMM İçişleri Komisyonundaki düzenlemeyle MİT'in şeffaflaşacağına ilişkin değerlendirmelerin hatırlatması üzerine de Kılıçdaroğlu, "Nasıl şeffaflaşacakmış? Önce onu anlatsınlar bakalım, bir görelim" ifadesini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Anayasa Mahkemesi Fatih Hilmioğlu Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500

Yorumlar (15)

refszcdasdf@hotmail.com:

Ne var ne Zorunuza gidiyor Ben ateitim ama birini peygamber ilan edeceksem Atatürkü ederim Araplardan az cekmemiş türkler .

2
44
yanıtYanıtla
barbar türknazogovce@hotmail.com:

sen önce Peygamberimizi kabul et geri zekalı, atatürkü çok sevdiğiini sanmıyorum, sen atatürkü çok seven biri olsaydın, onu peygamberimizle karşılaştırmaz, onu düşman gibi göstermeye çalışmazdın, çakal.peygamberimizin de atatürkün de yeri ayrı, ikisi de birbirini sevecek gönül gözüne ve kalbe sahipler,ama sizin gibiler onları sevmesini de korumasını da beceremeyenlerdensiniz,saçma sapan düşünün, ama sonsuza kadar susun lütfen!

yanıt0
yanıt0
de-ja-vugececi.ist.28@hotmail.com:

Ben CHP Avcılar belediye başkanıyım. Müslüman kadınların rahibeler gibi çarşafa girmesini istemiyorum.

2
26
yanıtYanıtla
OmerOswald@hotmail.co.uk:

Evet genelkurmay baskani icerde nice komutanlar universite hocalari icerde milletinkli kpirdamiyor umrnda degil bu nasil millet uzuluyorum

4
17
yanıtYanıtla
CHP BAŞIN GÖGEMİ ERDİfikret_601121@hotmail.co:

chp NİN YÜZDE 60 OY YERİNE YÜZDE 20 OY ALMASININ SEBEBİ DARBECİLERİ SAVUNUP KORUYUP KOLLAMASIDIR..HATTA VEKİL ADAYI YAPMASIDIR BU YÜZDEN ŞAİBE BULAŞTIĞI İÇİN SEVDİĞİ HALDE İNSANIN OY VERESİ GELMİYOR

11
9
yanıtYanıtla
MALATYALIMLKRD@OUTLOOK.com:

Kilictaroglunun esi ne kadar terbiyeli ahlakli ya yerine gore davraniyor her yere gitmiyor buraya gelmis kocasiyla iyi bizim basbakanin esi bir yeri birakmiyor .hem selvi hanim cok guzel bir kadinmis

9
10
yanıtYanıtla
SANCAR HANsancarhan@hotmail.de:

cakaaalllll seni ,nereye böyle köylü kurnazligi ile.Kendini bayagi akilli saniyorsun galiba

yanıt0
yanıt0
nihat kayhannihatkayhan@hotmail.com:

kardeşler biz bu horoz dövülerinden bıktık artık gerçek gündem konuşulmasını istiyoruz cambaza bakmaktanda bıktı bu millet abd nin müttefikiliğini ab nin uyum yasalarını ekonomide kemal derviş modelini istemiyoruz havuz sistemi d8 leri istiyoruz saadet partisini istiyoruz.

4
7
yanıtYanıtla
seyit kseyitkalander@yahoo.com:

de ja vu rumuzlu yorumcu akp tarafından tutulmuş pravakatördür yorumlarını yayınlamayın

6
3
yanıtYanıtla
dedefanimation2013@abv.bg:

yav bu kilictar oglu nasil bi adam yahu , yemin ederim , benim boyle cocugum olsa bana baba demesin diye eve gitmem, adama giydigi ceket yakismiyo , hele bazi TV programlarinda Halktan biri Kazik bi soru sorunca , Hizli hizli not alip ciddi tavirlar takinip , sonra herkesin bildigi gundelik seyleri anlatmaya calismasi ve onu bile becerememesi beni cildirtiyor , gebersin bu adam yaaa,,, ne bileyim , belediyede biletci olsun ama ne olur yanlisliklla basbakan olmasin Batariz , biteriz mahvoluruz Allah muhafaza...

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title