Haberler

Kendimi Avusturya Dağlarında Gibi Hissediyorum

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Dr. Heidemaria Gürer, Çankırı Valisi Şemsettin Uzun Eşliğinde Ilgaz Dağı Kayak Merkezi'nde İncelemelerde Bulundu. Gürer, Tesisleri Çok Beğenirken, "Kendimi Avusturya Dağlarında Gibi Hissediyorum" Dedi.

Avusturya’nın Ankara Büyükelçisi Dr. Heidemaria Gürer, Çankırı Valisi Şemsettin Uzun eşliğinde Ilgaz Dağı Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Gürer, tesisleri çok beğenirken, “Kendimi Avusturya dağlarında gibi hissediyorum” dedi.

Büyükelçi Dr. Heidemaria Gürer, beraberinde bu ülkenin Ticaret Müsteşarı Dr. Christian Maier ile birlikte Vali Şemsettin Uzun’u makamında ziyaret etti. Büyükelçi Maier, daha sonra Vali Şemsettin Uzun İle birlikte Ilgaz’a geçerek, Kaymakamı Cahit Çelik ve Belediye Başkanı Cevdet Çetin eşliğinde Yıldıztepe ile Ilgaz Dağı kayak merkezlerinde incelemelerde bulundu. Yıldıztepe ve Ilgaz Dağı kayak merkezlerini çok beğendiğini belirnten Avusturya’nın Ankara Büyükelçisi Gürer, “burası Avusturya’nın aynısı sanki. Kendimi Avusturya dağlarında hissediyorum” dedi.

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım ise gezi boyunca eşlik ettiği Büyükelçi Gürer’e pistler, yapılacak mekanik tesisler ve dağ hakkında detaylı bilgiler verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title