Haberler

KAPIKULE'DE OY KULLANMA İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR 'VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ'

Güncelleme:

Kapıkule Sınır Kapısı'nda kurulan iki sandıkta Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için oy kullanma işlemleri devam ediyor.

Kapıkule Sınır Kapısı'nda kurulan iki sandıkta Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için oy kullanma işlemleri devam ediyor. Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde yaşayan vatandaşlar, ülkeye giriş yaparken kimliklerini göstererek sandıklarda oylarını kullanıyorlar.

Almanya'dan gelerek Niğde'ye giden Özdoğan Aytekin, vatandaşlık görevini yerine getirdiği için mutlu olduğunu söyledi. Aytekin, Vatandaşlık görevimizi yerine getiriyoruz. Allah vatanımıza milletimize hayırlı etsin. Almanya'dan gelip Niğde'ye gidiyorum. Eşimle birlikte gidiyoruz. İnternetten takip ettik sınır kapılarında sandık kurulacağını. O nedenle bu sabah da giriş yaparken oyumuzu burada kullanalım dedik. Türkiye Cumhuriyeti kimliği ve pasaportun yeterli olacağını söylediler. Biz de gelip oyumuzu kullandık dedi.

Aytekin'in eşi Gülseren Aytekin de, vatandaşlık görevlerini yerine getirdiklerini belirtti. Aytekin, 48 yıldır Almanya'dayız, bugün vatandaşlık görevimizi yerine getiriyoruz. Oyumuzu veriyoruz. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun diye konuştu.

'AYRIŞMADAN, DÖVÜŞMEDEN BİR SEÇİM OLSUN'

Avusturya'dan gelip Trabzon'a giden Mustafa Cora ise, Oyumuzu kullandık, vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. İnşallah Allah'tan niyazımız ülkemiz ve vatandaşlarımız adına güzel bir seçim olması. Ayrışmadan, dövüşmeden güzel bir seçim olsun diliyorum. Sonuçta hepimiz medeni insanlarız. Yolculuğumuzda oy kullanmak tevafuk oldu diyelim. Avusturya Viyana'dan gelip Trabzon'a kadar gidiyorum. Hem ülkeye geldiğim için hem de vatandaşlık hakkımı kullandığım için heyecanlıyım ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milletvekili Seçimleri Güncel Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak 'Muhbir' devraldı

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak "Muhbir" devraldı

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title