Haberler

AK Parti Belediye Başkanı Cinayete Azmettirmekten Tutuklandı

Güncelleme:

Hatay'ın Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu cinayet azmettiricisi olduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu ile kardeşi Reşit Görgen, bir kuruluşun müdürünün öldürülmesiyle ilgili olarak yargılandıkları mahkemece cinayet azmettiricisi oldukları iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.Başkan Selimoğlu'nun 7 Mart 2007'de öldürülen Delta Gaz Müdürü Ömer Cemil Sanal cinayetinin azmettiricisi olduğu iddia edilmişti.

Yeşilköy beldesinde 7 Mart 2007'de dolum tesisine 200 metre uzaklıkta demiryolu kavşağında Delta Gaz Müdürü Ömer Cemil Sanal otomobiliyle evine gitmeye çalıştığı sırada kimliği belirsiz kişiler tarafından yolu kesilerek önce dövülmüş, başından ve göğsünden tabancayla vurularak öldürülmüştü.Ömer Cemil Sanal’ın öldürülmesiyle ilgili olarak bir kişi tutuklanırken, bir kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Cinayet sonrası Sanal’ın aile yakınlarınca hukuk savaşı başlatarak Belediye Başkanı Selimoğlu'nu cinayet azmettiricisi olarak suçlamıştı.

2007 yılında ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Başkan Fatma Görgen Selimoğlu, çıkarıldığı mahkemede kardeşi Reşit Görgen'le birlikte azmettirici oldukları iddiasıyla tutuklandı.

Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu’nun Yeşilköy beldesindeki yapılan nikah törenine Başbakan Erdoğan’da katılmıştı.

Hakkında daha önce de cinayet ve yolsuzluk iddiaları bulunan Selimoğlu'nun 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için adı geçen Selimoğlu, Adana Kürkçüler Cezaevi'ne gönderildi.

HABER: NECATİ İVGİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Görgen Ak Parti Yeşilköy Politika Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title