Haberler

İznikli Zeynep Nine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Misafiri Olacak

Güncelleme:

İznik'in Boyalıca Mahallesi'nde ikamet eden 82 yaşında ki Zeynep Tuna Cumhurbaşkanlığı tarafından Ankara'ya davet edildi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın tarafından kendisine iletilen bu bilgiyi duyan Zeynep Tuna sevinç gözyaşlarına hâkim olamadı.

İznik'e bağlı Boyalıca Mahallesi'nde tek başına ikamet eden Zeynep Tuna'yı (82) İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ziyaret etti. Zeynep Tuna (82) Başkan Sargın'ın kendisine verdiği Cumhurbaşkanlığı tarafından davet edilme haberi karşısında sevinç göz yaşlarını tutamadı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz aylarda yaşlılar haftası ile ilgili çekilen klipte rol alan ve beğeni toplayan İznikli Zeynep Tuna ve Halil Alp (75) Cumhurbaşkanlığı tarafından Külliye'ye davet edildiler.

Zeynep Tuna açıklamasında "Sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun, başımızdan eksik etmesin. Bizim halimizi hatırımızı soruyorsunuz. Beyim öldü.Allah rahmet eylesin.Yaşlı olmasına rağmen Sayın Cumhurbaşkanımızın her mitingine, yakın yerlerde ki mitinglerine işini gücünü bıraktı gitti.Her zaman Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'a dua ederdi.Görüşmeye ömrü yetmedi.Bizlere nasip oldu.Belediye Başkanımız Osman Sargın'ın bu güzel haberiyle çok sevindim.Onu göreceğim günü iple çekiyorum.Cumhurbaşkanımız milletinin duasıyla işlerini yapıyor.Biz çok zor günler zamanlar geçirdik.Onun kıymetini bilmemiz lazım.Allah ondan da sizlerden de razı olsun" dedi.

Öte yandan yine Boyalıca Mahallesi'nden 75 yaşında ki Halil Alp'te yine Cumhurbaşkanlığı tarafından Ankara'ya davet edilenler arasında.

Halil Alp de (75) İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ile görüşmesinde çok mutlu olduğunu, kendileri için adeta bir hayalin gerçekleştiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Zeynep Tuna Boyalıca İznik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

UEFA Konferans Ligi finalistleri! 2024 UEFA Konferans Ligi finaline kimler kaldı? UEFA Avrupa Ligi finalistleri! 2024 UEFA Avrupa Ligi finaline kimler kaldı? Osayi-Samuel sakatlandı mı, sezonu kapattı mı? Eurovision kim kazandı, hangi ülke 1. oldu 2024? Eurovision CANLI izleme linki var mı? 2024 Eurovision hangi kanalda yayınlanıyor? 10 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Haluk Levent BM konuşmasında İsrail'e ne dedi? 10 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 10 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 10 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title