Haberler

İstikrar Her Şeyin Başıdır

Güncelleme:

Cemal Yılmaz Demir, "Bu kalkınma 10 yıl daha böyle devam ederse inşallah 2023'te dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına gireriz" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, istikrarın her şeyin başı olduğunu belirterek, "Bu kalkınma 10 yıl daha böyle devam ederse inşallah 2023'te dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına gireriz" dedi.

Samsun'da esnafla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, ülkenin son 10 yıldaki gelişmesine dikkati çekerek, istikrarın her şeyin başı olduğunu söyledi. Demir, ülkenin bu hızla ilerlemesi halinde '2023'te dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girme' hedefinin gerçekleşeceğini dile getirdi.

SON 10 YILDAKİ GELİŞİM

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde işadamı Fethi Sinecek tarafından verilen kahvaltıya Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, AK Parti İlkadım İlçe yönetim kurulu üyeleri ve esnaflar katıldı. Gençlik Pastanesi'ndeki programda konuşan Milletvekili Demir, Türkiye'nin AK Parti iktidarından önce 3'üncü, 4'üncü sınıf ülkeleri arasında olduğunu söyledi. İktidara gelmelerinin ardından her alanda olumlu atılımlar yaşandığını ifade eden Demir, "Hamd olsun artık o günler geride kaldı. Son 10 yılda ekonomiden dış politikaya kadar olumlu uygulamalar hayata geçti. Bu kalkınma, bu hızla 10 yıl daha devam ederse, inşallah 2023'te dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına gireriz. İstikrar her şeyin başıdır" dedi.

İNSAN HAKLARI İHLALİNE KARŞIYIZ

Özellikle dış işlerinde hayata geçirilen politikanın etkili olduğunu dile getiren Milletvekili Demir, "Hükümetimizin büyük gayretleriyle dış politikada çok etkiniz. Bölgede Türkiye'ye rağmen artık kimse bir şey yapamaz. İnsan hakları ihlali olan her yere el uzatır hale geldi. Bakın Suriye'de insan hakları ihlalleri yaşanıyor. Biz bu ihlallere karşı duruyoruz. Türkiye oradaki savaştan kaçanlara kapılarını açtı. Bugün 145 bin misafirimiz kurulan yerleşim yerlerinde yaşamlarını sürdürüyor. Türkiye olarak her yerde insan haklarından yanayız, bunu Suriye'de de sürdüreceğiz" diye konuştu.

OYLARINIZ TÜRKİYE'Yİ GÜÇLÜ YAPTI

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ise, hükümetin aldığı kararlarla ülkenin refah seviyesinin arttığına dikkati çekerek, "Şöyle geriye dönüp baktığımızda, sağlıkta, ulaşımda, ekonomide nereden nereye geldiğimizi rahatlıkla görebiliriz. Bunu başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bakanlarımız ve milletvekillerimize borçluyuz. Partimize verdiğimiz destekler olmasa bugün bu gelişmeler olmazdı, bu sebeple desteğinizi artırarak ülkenin daha da gelişmesine fayda sağlamalısınız. Bugün Türkiye sizin verdiğiniz oylar sayesinde bu kadar güçlü hale geldi" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemal Yılmaz Demir Ak Parti İlkadım Türkiye Güncel Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak 'Muhbir' devraldı

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak "Muhbir" devraldı

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title