Haberler

İstanbulek2 Üniversiteli İnşaatçının Hazin Ölümü

Üniversiteli Ömer, Okul Masraflarını Karşılamak İçin Günlük 30 Lira Karşılığı Çalıştığı İnşaattan Düşerek Hayatını Kaybetti.

Üniversiteli Ömer, okul masraflarını karşılamak için günlük 30 lira karşılığı çalıştığı inşaattan düşerek hayatını kaybetti.

Ataşehir'deki Rotary Lisesi'nin inşaatında çalışan Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Edebiyatı 2. sınıf öğrencisi Ömer Çetin (20), dördüncü kattan düşerek hayatını kaybetti. Çetin'in okul masraflarını çıkarmak için günde 30 TL yevmiye ile çalıştığı, geceleri de inşaatta kaldığı belirtildi. Batı Ataşehir Açelya Sokak'ta bulunan Ataşehir Rotary Lisesi'nin inşaatında bu sabah 09.30 sularında meydana gelen korkunç kaza görgü tanıklarının ifadesine göre şöyle gelişti: Pi Yapı Sanayi Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi'nin İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü kontrolünde gerçekleştirdiği inşaatta bir aydan çalışan Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Edebiyatı 2. sınıf öğrencisi Ömer Çetin, elindeki keserle dördüncü kattaki kalıp tahtalarını sökmeye başladı. Bu sırada dengesini kaybeden Çetin, yaklaşık 15 metreden beton zemine çakıldı. Ağır yaralanan Çetin'i gören arkadaşları hemen 112 Hızır Acil Servisi'ne haber verdi. Kısa süre içinde inşaata gelen sağlık ekibi, talihsiz gencin artık yaşamadığını tespit etti. Bunun üzerine polis ekiplerine haber verildi. Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Olay Yeri İnceleme Ekipleri inşaata gelerek inceleme yaptı. Çetin'in cesedi incelemelerin tamamlanmasının ardından savcının talimatıyla morga gönderildi.

BİR AY ÖNCE GELDİ

Ağrı'nın Tutak ilçesinden inşaatta çalışmak için bir ay önce gelen Ömer Çetin'in, başarılı bir öğrenci olduğu, Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Edebiyatı 2. sınıf okuduğu öğrenildi.

Yurtkur'a bağlı Muğla Öğrenci Yurdu'nda kalan Çetin'in okul masraflarını karşılamak için her yaz farklı işlerde çalıştığı belirtildi. Çetin'in sigortasız çalıştığı ve günlük 30 TL yevmiye aldığı öne sürüldü. Arkadaşları, "Elinde daha fazla para kalması için inşaatta kalıyordu. Sabah beraber kahvaltı yaptık. Çay içtik, keyfi yerindeydi. kahvaltıdan sonra herkes çalıştığı yeri gitti. Bu olay oldu. Çok üzgünüz" diye konuştular.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title