Haberler

İsrail ordusu, yine yardım bekleyen Filistinlilere saldırdı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Güncelleme:

İsrail ordusu, Gazze kuzeyinde insani yardım bekleyen Filistinlilere saldırı gerçekleştirdi. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı'nın açıklamasına göre saldırıda çok sayıda kişi öldü ve yaralandı. Öte yandan İsrail, 29 Şubat sabah saatlerinde insani yardım bekleyen Filistinlileri saldırmış ve 118 kişiyi katletmişti.

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde insani yardım bekleyen Filistinlilere saldırısında çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı belirtildi.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra yaptığı yazılı açıklamada, İsrail güçlerinin, Gazze'nin kuzeyinde yüzbinlerce aç insana karşı sistematik bir soykırım savaşı yürüttüğünü belirtti. Kudra, İsrail güçlerinin, Gazze kentinin güneyindeki El-Kuveyti Kavşağında "korkunç bir katliam" işlediğini ve bu katliamda çok sayıda kişinin öldüğünü ve yaralandığını dile getirdi.

İNSANİ YARDIM ARACINI DA HEDEF ALDILAR

İsrail ordusunun bugün, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Deyr Belah'ta insani yardım aracını hedef alması sonucu 9 kişi öldürülmüş, onlarcası yaralanmıştı.

İsrail ordusu Gazze'de insani yardım bekleyen Filistinlilere saldırdı

29 ŞUBAT'TAKİ SALDIRIDA 118 FİLİSTİNLİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

İsrail ordusu daha önce de 29 Şubat sabah saatlerinde Gazze kentinin güneyinde, Gazze Şeridi'ni kuzeyden güneye bağlayan Reşid Caddesi üzerindeki Nablusi Kavşağı'nda insani yardım bekleyen Filistinlileri bombalayarak ve ateş açarak hedef almıştı.

İsrail'in insani yardım bekleyen Filistinlilere yönelik saldırısında 118 kişi ölmüş, 760 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Sağlık Bakanlığı İsrail Gazze Orta Doğu İnsan Hakları Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Hacı Şembeki:

İçerideki ve dışarıdaki, insanlık düşmanları, İslam düşmanları hep birlikte kuduzca saldırıyor... Devletlerden yardimda yok....Hayırda yok... insanların bireysel çılgınlıklar yapmasını istiyorlar. Galiba...

11
3
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Buyur sınırlar açık görelim şu çılğınlığınızı, siz ancak kınama çılgınlığı yaparsınız :)

yanıt1
yanıt11
murat:

Bunun bir soykırım olduguna inanmak için kaç kişi ölmesi lazim dünya bunlara daha nekadar susacak ? İslam dünyası susmakla iyi birşey yaptıgını sanyorlar bu gidişle israil hedeflerine kolaylıkla ulaşacak

2
0
yanıtYanıtla
Ali KARA :

Allah'ın lâneti, gazabı üzerinize olsun israil. Ne istiyorsunuz aç susuz bırakıp, bir lokma ekmek, bir yudum su arayayan zavallı insanlardan. Toprağını gasp ettiniz, mallarını çaldınız, 32 canı katlettiniz. Sizin yaşamaya bile hakkınız yok.

1
0
yanıtYanıtla
Hüseyin Civelek:

Kafirler çok korkaktır.

1
0
yanıtYanıtla
Mesut Baba:

Müslümanlık ve münafıklık...? münafıklar daha korkaktır...! halbuki şehitlere cennet var.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title