Haberler

İslam aleminde Ramazan Bayramı'nın ilk günü belli oldu

Güncelleme:

- İslam aleminde Ramazan Bayramı'nın ilk günü belli oldu Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Katar, Filistin, Irak, Yemen ve Kuveyt'te Ramazan Bayramı'nın ilk günü yarın, Umman, İran, Fas ve Pakistan'da bayramın ilk günü cumartesi olarak belirlendi.

- İslam aleminde Ramazan Bayramı'nın ilk günü belli oldu

RİYAD - Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Katar, Filistin, Irak, Yemen ve Kuveyt'te Ramazan Bayramı'nın ilk günü yarın, Umman, İran, Fas ve Pakistan'da bayramın ilk günü cumartesi olarak belirlendi.

Kutsal Ramazan ayının sona ermesi ile İslam aleminde Ramazan Bayramı'nın ilk günü belli oldu. Şevval hilalinin göründüğü Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Katar, Filistin, Irak, Yemen ve Kuveyt'te Ramazan Bayramı'n ilk günün yarın olduğu açıklandı.

Şevval hilalinin görünmediği Umman, İran, Fas ve Pakistan'da ise bayramın ilk gününün cumartesi olduğu duyuruldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Birleşik Arap Emirlikleri Suudi Arabistan Ramazan Bayramı Filistin Pakistan Kuveyt Katar Yemen Irak İran Fas Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title