Haberler

Yediği elmaları sindiremeyen inek telef oldu! Olayı gören sahibi üzüntüsünden öldü

Güncelleme:

Zonguldak'ta, bir inek çok fazla elma yiyince fenalaşarak telef oldu. Olayı gören sahibi Durmuş Alboğa ise üzüntüsünden kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Alboğa, hayatını kaybetti.

Zonguldak'ta Durmuş Alboğa, ineklerini sabah saatlerinde beslenmeleri için araziye saldı. Akşam saatlerinde çevredekilerin, ineklerden birinin yakındaki bahçede fenalaştığını söylemesi üzerine Alboğa, belirtilen yere koştu. İneğini kurtarmaya çalışan ancak başaramayan Alboğa, üzüntü içerisinde gittiği yaklaşık 100 metre mesafedeki evinde fenalaşıp yere yığıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Yakınlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, haber verdikten sonra Alboğa'yı köy dolmuşuyla yola çıkardı. Karadere köyü yol ayrımında ambulansa alınan Alboğa'nın kalp krizi geçirdiği belirlendi. Ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Durmuş Alboğa, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

ELMALARI SİNDİREMEYİNCE ÖLMÜŞ

Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin incelemelerinde, ölen ineğin çok fazla elma yediği ve sindiremediği belirlendi. Bahçede ölen inek, belediyenin iş makinesiyle dere yatağının kenarında kazılan çukura gömüldü.

TOPRAĞA VERİLDİ

Durmuş Alboğa'nın cenazesi morgdan alınıp köydeki evinin önüne getirildi. Alboğa, burada kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Saraycık Eylül Haberler

500

Yorumlar (4)

Selim Şahin Şahin:

İneğin ""fazla elma yemekten"" ölmesi, hiçbir şekilde mümkün değil..... Bu işin içinde başka bir şey var..... İnek zehirlenmiş olabilir.....

24
3
yanıtYanıtla
Asgari Ücretli :

Fazla elma yediği için zehirlenmiş olmasın...

yanıt18
yanıt2
kenan teymur:

Dünya malı yazık

5
11
yanıtYanıtla
Ufuk Albuğa:

Olen kisi babamdir baskasinin yerinde inek olu bulundu raporlarda fazla elmadan dendi onun elma yemekten hayvan olmez

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title