Haberler

İmamoğlu'ndan "İstanbul'da su kesintileri olacak mı?" sorusuna yanıt: Şu anda böyle bir kesinti süreci yaşamayacağız

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin İstanbul barajlarında su seviyelerinin düşmesiyle ilgili sorularını yanıtladı. "İstanbul'da su kesintileri olacak mı?" sorusuna da yanıt veren İmamoğlu, "Şu anda böyle bir kesinti süreci yaşamayacağız" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul Meydanlarına Kavuşuyor" başlıklı toplantının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. İmamoğlu, İstanbul için yağmur bombası kullanmanın gündemde olup olmadığı ve barajların doluluk oranlarındaki düşüşün sorulması üzerine şunları söyledi:

"KURAKLIK VE ÇEVRE SORUNLARI HER GÜN GÜNDEMİMİZ"

"Teknik olarak birçok konu konuşulabilir. Bizim de hem danışmanlarımız hem teknik arkadaşlarımız var. İstanbul'un kuraklık ve çevre sorunları her gün gündemimiz. Her gün bu şehrin daha fazla tahrip edilmeden, açıkçası kuraklığı da yaşamadan nasıl İstanbul'u yeşillendirebiliriz, güzelleştirebiliriz, diye çalışmalar yapıyoruz.

"OCAK AYI İYİ BAŞLAMADI"

İstanbul'un su sorunu yaşamaması için de gerçekten A, B, C, D planlarımız söz konusu. Her gün gündemimiz ve üst yönetim olarak bunu tartışıyoruz konuşuyoruz, günlük değerlendiriyoruz. Şu anda ne yazık ki Aralık ayı neredeyse mevsim normallerinin 5'te biri yağışla geçti. Ocak ayı iyi başlamadı. Yarından sonra bir yağmur bekliyoruz aldığımız, meteorolojiden aldığımız bilgiye göre. Yaşayıp göreceğiz ama bir yandan biz de sorumluluklarımızı yerine getireceğiz." dedi. İmamoğlu, "Kesintiler olabilir mi?" şeklindeki soruya ise, "Şu anda böyle bir kesinti süreci yaşamayacağız" yanıtını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ekrem İmamoğlu İstanbul Kadıköy Taksim Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

antikor53:

bol keseden dağıtıyordun hani ?

20
7
yanıtYanıtla
Ceyhun öz:

Ugursuzsunuz vesselam..Ne zaman yonetime gelseniz istanbulun basi beladan kurtulmuyor..

16
6
yanıtYanıtla
El patron:

Kanal yapın kanal, ozaman gorun kurakligi, susuzlugu

6
14
yanıtYanıtla
Efecan:

Kanalla kurakligin ne alakasi var geri zekali sen ALLAH ini kitabini bilmezsen yagmurda olmaz suda imansizlar

yanıt4
yanıt1
...:

Şimdi bir kesim beğenmeyecek ama ben yinede yazıyım . İnanmayan açsın elinin altında internet var araştırsın . İSKİ VE DSİ sitelerinden ulaşabilirsiniz . 2007 yılında hükümet tarafından tamamlanan melen projesi ile yıllardır istanbula su aktarılıyor . Yıllara göre istanbul suyunun yüzde 35-45 arası burdan taşınan su ile karşılanmaktadır . Bu proje yapılmasa istanbul çoktan bir damla suya muhtaç kalmıştı . Öte yandan geleceğin büyük adamı türkiyenin başkanı ekremin projesi ise suları kesmek

10
6
yanıtYanıtla
OZAN:

kücükçekmecede herhafta su kesiliyor kalan haftanında yarısında çamur akıyor . . kime anlatıyon imamoğlu. .

5
7
yanıtYanıtla
Küçükçekmeceli:

Bende küçükçekmecede yaşıyorum öyle birşeyle hiç karşılaşmadım evini bir tesisatçıya göstermeni tavsiye ederim problem senin evinin tesisatında malum herkes en ucuzuna yaptırıyor normal bu ekonomik krizde yoksa küçükçekmecede problem yok cennet mahallesinde problem yaşamadık tesisatına baktır ucuza kaçma.

yanıt0
yanıt0
ayda bir banyo kampanyası:

Nolur bu ekremogluna yardımcı olalim ve suyu az harcıyalım. Ayda bir banyo yapalım ve yüzme havuzları kullanmayalım.

8
2
yanıtYanıtla
kasımpaşa:

Önümüzdeki hafta da yağmur yağmazsa mecburen su kesintisi yaparlar. Su kalmadı barajlarda. haftalardır deniliyor. 20 den aşağıya hiç düşmüyor mübarek.

8
2
yanıtYanıtla
hasan:

kadir topbaş zamanında na istanbulda kuraklık olmuş barajlar gene KRİTİK SEVİYELERE İNMİŞ ama malum medya her gün istanbulun bu kuraklık tehlikesi için her gün belediye başkanı na nereden su bulacağız diye veryansın ediyorlardı ama imamoglu na tık yok NİYE

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title