Haberler

İhlas Pazarlama, Satış Şampiyonlarını Ödüllendirdi

İhlas Pazarlama çalışanları, Adana Bölge Temsilciliği’nin ev sahipliğinde düzenlenen, "2017 yılı Değerlendirme ve 2018 Yılı Hedef Belirleme Toplantısında’’ bir araya geldi.

İhlas Pazarlama çalışanları, Adana Bölge Temsilciliği'nin ev sahipliğinde düzenlenen, "2017 yılı Değerlendirme ve 2018 Yılı Hedef Belirleme Toplantısında" bir araya geldi.

Toplantıya, Türkiye Ofisler Direktörü Yakup Özaydın, Adana Bölge Müdürü Cumali Geleri, Malatya Bölge Müdürü Celal Koyuncu, Gaziantep Bölge Müdürü Halil Çağlar, bölge yöneticileri, bölge personellerinin katıldı.

2017 yılının başarılı personellerinin ödüllendirildiği toplantının açış konuşmasını yapan İhlas Pazarlama Adana Bölge Müdürü Cumali Geleri, "2017 yılını çok başarılı tamamladık. Bütçe hedeflerini fazlasıyla gerçekleştirdik, personel sayımızı artırdık ve istihdama katkı sağladık. 2018 yılına büyük hedefler koyuyoruz. Adana bölgemiz İhlas'ın en köklü, birikimli kadrolarını bünyesinde bulunduruyor, adeta Türkiye'nin lokomotifi konumundayız. Adana'da büyük hedefleri olan ve inançlı bir ekip var" dedi.

Geleri, 2017 yılının karnesini rakamlar ve grafiklerle katılımcılarla paylaşarak, değerlendirme ve hedef belirlemelerinde bulundu.

Ofisler Direktörü Yakup Özaydın da Türkiye'nin en köklü pazarlama şirketi olduklarına dikkat çekerek, "2018 yılı özellikle istihdamda büyüme yılımız olacak. Bu yıl birçok yenlikler yaptık. Dünyada sahasında ödüller almış, insan sağlığını ve sağlıklı yaşamayı ön planda bulunduran ürünler üretiyoruz ve pazarlıyoruz. Kalite ve müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz olmuştur. Başarımızın sırrı birlik beraberlik içerisinde çok çalışmaktır" diye konuştu.

Dereceye giren personeller ise başarılı olmak için mükemmel olmaya gerek olunmadığını ifade ederek, "Başarının sırrı yoktur, bedeli vardır. O bedel de çok çalışmaktır. İhlas'ta çalışmak bir ayrıcalıktır. Bu firma dünyada eşi benzeri olmayan güzellikleri barındırıyor" şeklinde konuştu.

Toplantının ardından başarılı personeller; kupa, plaket ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

2017 yılında dereceye giren başarılı ihlas personelleri şu şekilde:

Temizlik Robotu Grubu Yılın En Başarılı Ofis Müdürü Şenol Yaşar, Su Arıtma Sistemleri Yılın En Başarılı Ofis Müdürü Ali Serin, Kayseri Ofis Müdürü Cengiz Kılıç ve Bülent Öztürk. Temizlik Robotu Satış Klasmanı En Başarılı Satış Personelleri; Selma Uygun, Beyza Halisçelik, Çiğdem Bukan. Su Arıtma Sistemleri En Başarılı Satış Personelleri, Mustafa Tunceli, İlhan Polat, Muhittin Atay, Demobank; Hatice Özsoy, Zeliha Güngör ve Pınar Toklu, bölge koordinatörleri Zafer Keskin ve Güner Dayan. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Malatya Türkiye İhlas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title