Haberler

Hudut Kartalları 12 kişiyi yakaladı

Güncelleme:

Milli Savunma Bakanlığı, Hudut Kartallarının Türkiye'den Yunanistan ve İran'a yasa dışı geçmeye çalışan 9 kişi ile Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı geçmeye çalışan 3 kişiyi yakaladığını açıkladı. Yakalanan şahıslardan 4'ü PKK/KCK/PYD/YPG, 2'si FETÖ ve 1'i DEAŞ terör örgütü mensubu olarak belirlendi.

(ANKARA) - Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan ve İran'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 9 kişi ile Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişiyi yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 4'ünün PKK/KCK/PYD/YPG, 2'sinin FETÖ ve 1'inin de DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi" açıklamasını yaptı.

MSB, Türkiye'den Yunanistan ve İran ile Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan toplam 12 kişinin yakalandığını bildirdi. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan ve İran'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 9 kişi ile Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişiyi yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 4'ünün PKK/KCK/PYD/YPG, 2'sinin FETÖ ve 1'inin de DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi."

Kaynak: ANKA / Güncel

Milli Savunma Bakanlığı Hudut Kartalları Yunanistan Türkiye Suriye İran YPG Kck PKK Güvenlik Terör Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title