Haberler

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Seçim Değerlendirmesi Yaptı

Güncelleme:

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Şahin, partisinin seçimlere Türkiye genelinde katılacağını belirtirken, İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde Cumhur İttifakı adaylarını destekleyeceklerini söyledi. Batman'da ise HÜDA PAR kendi adaylarıyla seçime girecek. Şahin, halka HÜDA PAR belediyeciliğini tanıtmak için çağrıda bulundu.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin düzenlenen basın toplantısında yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Şahin, partisinin il binasında gerçekleştirilen toplantıda gazetecilere, Türkiye genelinde parti logosu ve adaylarıyla seçime gireceklerini belirterek, "Sadece İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde Cumhur İttifakı adaylarını destekleyeceğiz." dedi.

Batman'da il, ilçe ve belde belediye başkanları ile belediye meclis üyeliği için kendi adaylarıyla seçime gireceklerini ifade eden Şahin, "Özellikle halkımıza şu çağrıda bulunuyoruz. Halkımızın HÜDA PAR belediyeciliği ile tanışması lazım." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

İzmir Büyükşehir Belediyesi Davut Şahin İstanbul Türkiye Ankara Batman Basın Toplantısı Partiler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title