Haberler

'Her Ses Bir Nefes 4' Fotoğraf Sergisi Metrocıty AVM'de Açıldı

Güncelleme:

Sergi mesleklerinde başarıları ve güçlü duruşlarıyla takdir kazanmış 55 kadını bir araya getiriyor.

"Her Ses Bir Nefes - 4" isimli sosyal sorumluluk projesi, mesleklerinde başarıları ve güçlü duruşlarıyla takdir kazanmış 55 kadını bir araya getiriyor. Bu yıl dördüncü ayağı gerçekleştirilen proje kapsamında Genç Kız Sığınma Evi Derneği'nde kalan mağdur kadınlar da objektif karşısına geçti.

Polisan Boya'nın katkılarıyla gerçekleştirilen "Her Ses Bir Nefes 4"ün proje tasarımını ve sanat yönetmenliğini Kenan Bahadır Derre üstlendi. Ünlü isimlerin verdiği fotoğraflar ise Hakan Yüksel'in objektifinde hayat buldu.

55 kadını "kafes" konseptiyle bir araya getirdi.

İLK SERGİ METROCITY AVM'DE

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nden iki gün önce açılacak ilk sergi 6 Mart - 7 Nisan tarihleri arasında 10.00 - 22.00 saatleri arasında AVM ziyaretçileriyle buluşacak. Sergi, Metrocity Alışveriş Merkezi'nin ardından Türkiye'nin çeşitli illerinde sergilenmeye devam edecek.

Projede; Aslı Omağ, Ayça İnci, Ayşen Batıgün, Bennu Yıldırımlar, Ceyda Ateş, Gamze Karaman ve Yağmur Tanrısevsin gibi isimler gönüllü olarak yer aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title