Haberler

Harbin'de Kış Turizmi Yoğunluğu

Güncelleme:

Çin'in Heilongjiang eyaletinde bulunan Harbin şehri, bol miktarda buz ve kar kaynaklarıyla kış turizmi için popüler bir adres haline geldi. Yeni yıl tatilinde ise yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda turist şehre akın etti. Harbin, yaklaşık 3,05 milyon ziyaretçiyle 5,91 milyar yuan turizm geliri elde etti.

HARBİN, 4 Ocak (Xinhua) -- Çin'in Heilongjiang eyaletinde bol miktarda bulunan buz ve kar kaynakları, eyaleti kış turizmi için popüler bir adres haline getirdi. Yeni yıl tatilinde yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda turist eyalete akın etti.

Heilongjiang eyaletinin merkezi olan ve "buz şehri" diye bilinen Harbin, Pazartesi günü sona eren yeni yıl tatilinde yaklaşık 3,05 milyon ziyaretçiyi ağırlayarak 5,91 milyar yuan (yaklaşık 832,39 milyon ABD doları) tutarında turizm geliri elde etti.

Harbin kenti daha fazla turist çekmek ve tüm hizmetleri iyileştirmek amacıyla yılbaşı gecesinde sergilenen canlı performanslar, havai fişek gösterileri, tema parkları, somut olmayan mirasla ilgili kültür gösterileri ve konserler gibi bir dizi etkinliği hayata geçirdi. Şehirde ziyaretçi deneyimini iyileştirmek için yemek, konaklama, seyahat, alışveriş ve eğlence gibi sektörleri kapsayan bir dizi adım atıldı.

Kaynak: Xinhua / Güncel

turist Kültür Turizm Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title