Haberler

UHK Başkanı Taşpınar, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi başkanlığına adaylığını açıkladı

Güncelleme:

Ulusal Hububat Konseyi (UHK) Başkanı Özkan Taşpınar, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi başkanlığa aday oldu.

Ulusal Hububat Konseyi (UHK) Başkanı Özkan Taşpınar, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi başkanlığa aday oldu.

Taşpınar, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, 46 bin üyesi olan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin genel kurulunun 27 Ekim'de yapılacağını anımsattı.

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Genel Kurulu'nda nöbeti devralmak için adaylığını açıklayan Taşpınar, "Tarladaki ürünümüzü 45 tesisimizde işleyip, rafa çıkarıp daha çok kazanmak, çiftçimizin işini kolaylaştırmak, tarlada dökülen alın terinin hakkını savunmak ve pancar ve şekeri en ön sıraya koyup, ayçiçeği, mısır, patates, arpa, buğday, süt, besi gibi her ürettiğimizin kıymetini ve üretimini arttırmaya adayım." diye konuştu.

Taşpınar, kooperatif iştiraklerinin sevk ve idaresinin üst düzey bir gayrete ihtiyaç duyduğuna dikkati çekerek, 46 bin ortağın hak ve menfaatlerini korumak için yoğun mesaisini vakfedeceğini işaret etti.

Konya Şeker'in ülke tarımı ve ekonomisinin göz bebeği olduğunu ifade eden Taşpınar, şunları kaydetti:

"Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin, Konya'dan Türkiye'ye ve dünyaya uzanan bir etkinlik alanı vardır. Bu devasa organizasyondaki nöbet değişimi üretici kadar tüketiciyi, Konya'yı ve ülke ekonomisini yakından ilgilendirmektedir. Artık tarlanın ötesine taşmış ve etkinlik alanını tüm ülke sathına yaymış bir kurumun daha da büyümesi için iç bütünlük kadar milletimizin ve devletimizin desteği gereklidir. O nedenle başta kıymetli büyüklerimiz olmak üzere, ziraat odaları, tarımsal kurum ve kuruluşlar ile Konya'daki STK'larla istişareler gerçekleştirdim. Kurumun genişleyen iş ağında desteği arkamızda olursa meseleleri mesele olmaktan süratle çıkarabileceğimiz tüm ilgililer ve gönlünde Torku markasının özel bir yeri olanlarla desteklerinin nöbet değişimi sonrası da devam edip etmeyeceğini konuştum. Genel Kurul'da koltuğa değil, tarla, bağ, bahçe, ahır, ağıl daha çok üretsin ve kazansın diye çalışmaya, üretici ile iştiraklerimiz arasında köprü olmaya, her bir üreticimizin işi ve ekmeği için koşmaya talip olduğumu üretici ortaklarımıza ve tüm kamu oyuna saygıyla arz ederim."

Kaynak: AA / Güncel

Togo Cumhuriyeti Taşpınar Konya Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı belli oldu mu, kaç bin atama yapılacak? Bahar dizisi Dora kim, gerçek adı ne? Yasemin Kay Allen kimdir, kaç yaşında? Mahmut Tanal kimdir? Halk Tv konuğu Mahmut Tanal kaç yaşında, nereli? Mahmut Tanal biyografisi! BAHAR 12. Bölüm yayınlanmayacak mı? Bahar yeni bölüm fragmanı neden yok? 11 yaşındaki öğrencisini istismar eden 24 yaşındaki kadın öğretmen kimdir? Olay nerede oldu? Bahar 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki! Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün? 6 Mayıs 2024 Pazartesi TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV Hıdırellez nedir, ne zaman kutlanır? Hıdırellez dilekleri nasıl yapılır, hangi dualar okunur? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 6 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Kar yağışı Mayıs ayında olacak mı? Bu hafta kar yağacak mı? Meteoroloji'den 11 şehir için kar uyarısı! İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024! İstanbul baraj doluluk oranı nedir? Baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? A101 AKTÜEL KATALOĞU 7-9 MAYIS | A101'e gelen ürünler! A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! BİM AKTÜEL KATALOĞU 7 MAYIS YAYINLANDI | BİM bu hafta katalog ürünleri neler? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Resmi Gazete bugün (6 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title