Haberler

Kütahya'da hakemler sezonu açtı

Güncelleme:

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kütahya Şubesi gerçekleştirdiği programla hakem ve gözlemcilerinin 2021- 2022 futbol sezonunu açtı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kütahya Şubesi gerçekleştirdiği programla hakem ve gözlemcilerinin 2021- 2022 futbol sezonunu açtı.

TFFHGD Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, Kütahya Halil Akkaş Stadyumu'nda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, uzun bir salgın sürecinde amatör maçlardan yoksun kaldıklarını belirtti.

Amatör kulüplerin yeniden sahalara çıkacak olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu aktaran Arıcı, şunları kaydetti:

"Uzun bir salgın süreci nedeniyle amatör maçlardan yoksun kaldık. Bu ayın sonunda amatör maçlarımız da başlayacak. Amatörde görev yapan hakem ve gözlemci kardeşlerimiz de bu sürecin içinde yer alacaklar. 2021-2022 futbol sezonunda tüm teknik heyete, antrenörlerimize, futbolcu kardeşlerime, idarecilerimize bunun yanında hakem ve gözlemci kardeşlerimize başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum."

Programa katılan Belediye Başkanı Alim Işık ise Kütahya'nın bir spor ve futbol kenti olduğunu söyledi.

Hakemlerin futbol müsabakalarındaki rollerinin çok önemli olduğuna dikkati çeken Işık, "Emekler, hayaller, umutlar, dökülen terler bir hakemin düdüğüne bağlı olmamalı. Hakemlerimiz olması gereken ne ise düdüğü öyle çalmalı diye düşünüyorum. İnşallah bu sezon öyle olacak, hepimizin sağlıklı, sıhhatli yaşayacağı bir sezon olur. Belediyemiz olarak sporcusundan hakemine, gözlemcisinden alt yapı kulüplerine kadar ne yapabileceksek elimizden geleni yapacağımıza dair gönlünüz ferah olsun." ifadelerini kullandı.

TFFHGD Kütahya Şubesi Dernek Başkanı Ahmet İlhan Aydın ve Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanı Hasan Küpeli de yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Program, plaket takdimi ve hakemlerin açılış antrenmanıyla sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Abdurrahman Arıcı Kütahya Türkiye Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title