Haberler

Gezi Parkı'nda Bekleyiş Sürüyor

"İşler kontrolden çıktıktan sonra hepimiz çok üzülürüz."

Oyuncu Altan Gördüm,

"İşler kontrolden çıktıktan sonra hepimiz çok üzülürüz. Sırf o koltukta oturmak adına bu kadar tehlikeli şeyleri göze almasınlar. Biraz bazı konularda taviz vermeyi de bilsin insanlar"

Haber: Dilhun GENÇDAL - Kamera: İdris TİFTİKÇİ - Zeki GÜNAL - İSTANBUL - DHA Gezi Parkı eylemlerinin 15'inci gününde polisin tekrar girdiği Taksim Meydanı ve Gezi Parkı çevresi savaş alanına döndü. Eylemciler ile polis arasında sabah saatlerinde başlayan çatışmalar farklı noktalarda devam ediyor. Polis müdahalesiyle Gezi Parkı'na çekilen eylemcilerin, çevrede atılan ses bombası ve biber gazını alkışlarla protesto ettiği görüldü.

LÜTFEN BİRAZ SAĞDUYU Gezi Parkı'na gelen oyuncu Altan Gördüm, "Şimdi geldim, destek olmak için. Başbakan, kendi grubunda barış söylemleri atarken, burada gaz bombası yağdırıyorlar. Orada kendi kitlesi tabiri caizse, şehvet içinde, gülerek slogan atıyorlar ve o da bir-iki dakika gülerek bunu dinliyor. Bu mudur birleştiricilik, yapıcılık? Lütfen biraz sağduyu. İşler kontrolden çıktıktan sonra hepimiz çok üzülürüz. Sırf o koltukta oturmak adına bu kadar tehlikeli şeyleri göze almasınlar. Biraz bazı konularda taviz vermeyi de bilsin insanlar" diye konuştu.

DEVLETİN UYGULADIĞI BİR VANDALİZM VAR Gezi Parkı eylemcilerinden biri de, "Türkiye'de demokrasi yok. Niye demokrasi yok. Çünkü, burada çok güzel bir demokratik alan oluşmuştu ve en güzel demokratik alana müdahale ettiler. Burada her kesimden insanlar var. Ama herkes yaralı, telaşlı. Devlet bunu durdursun. Burada kötü hiç birşey yok. Sadece devletin uyguladığı bir vandalizm var. Halk vandalizm uyguladı diyor, ama devlet vandalizm uyguluyor" dedi. Taksim'deki polis müdahalesi de, eylemcilerin Gezi Parkı'ndaki bekleyişi de devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altan Gördüm Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title