Haberler

GENAR Müdürü Mustafa Şen: Sarıgül Adaylıktan Çekilebilir

Güncelleme:

A Haber'de Sevilay Yükselir'in programına konuk olan GENAR Müdürü Mustafa Şen, Mustafa Sarıgül'ün 18 Şubat'ta adaylıktan çekilebileceğini söyledi.

A Haber'de Sevilay Yükselir'in sunduğu Yüzde Yüz Siyaset programının konukları bu hafta araştırma şirketlerinden SONAR ve GENAR'ın Müdürleri Hakan Bayrakçı ve Metin Şen ile Metin Kaya ve Kezban Hatemi'ydi.

"SARIGÜL ADAYLIKTAN ÇEKİLEBİLİR"

GENAR Müdürü Mustafa Şen, programda bomba bir iddiada bulundu. Şen, CHP İstanbul adayı Mustafa Sarıgül'ün 18 Şubat'ta adaylıktan çekilebileceğini söyledi.

YÜKSELİR ŞOK OLDU

Programın sunucusu Sevilay Yükselir Sarıgül'ün adaylığının 1,5 sene önce perde arkasında bittiğini söyledi. Mustafa Şen ise araya girerek "Mustafa Sarıgül işi bitmedi, bekle ayın 18'ine kadar bekle." diyerek bomba bir iddia bulundu. Yükselir bu iddia karşısında şok oldu.

"BAYRAKÇI'DAN KASET SORUSU"

Bu konuşmaların üzerine SONAR'ın sahibi Hakan Bayrakçı, Şen'e, "Kendisi mi adaylıktan çekilebilir yoksa kaset ya da başka bir tezgah mı, komplo mu var ?" sorusunu yöneltti.

"KİMSENİN YERİ KESİN DEĞİL, SARIGÜL ADAY YAPILMAYABİLİR"

Şen, Bayrakçı'nın sorusuna "Hayır kaset değil. Parti tarafından Sarıgül aday yapılmayabilir. Buna da ben şaşırmam. Ben hayal görmüyorum. Sarıgül ile konuşulurken arkadan başka bir aday hazırlanıyordu. Bu ütopik bir iddia değil. Belirteyim bu kesin değil ama şunu ifade edeyim hiç kimse yerinden emin olmasın." yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sevilay Yükselir Mustafa Sarıgül Hakan Bayrakçı Metin Şen Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (84)

i.s.i.s@hotmail.com.tr:

YUHH YANİ, YAA İNSAN KORKTUĞUNU BU KAADAR BELLİ EDER Mİ? ŞUNU HERKEZ BİLSİN 30 MART GECESİ İSTANBUL'UN YENİ BAŞKANI MUSTAFA SARIGÜL'DÜR...

78
85
yanıtYanıtla
doogaan@msn.comdoogaan@msn.com:

bülent ersoy adaylığını koysa belki derim ama sarıgül için hayal diyorum .)

yanıt0
yanıt0
ırmakaksarayvizyon@hotmail.com:

sarılgül İstanbul belediye başkanı bana göre şimdiden önünü kesmeye çalışıyorlar

90
70
yanıtYanıtla
cenkcenk@hotmail.com:

ruyandamı gordun sen hayal goruyorsun sadece sısırmıs balon gııb gelıp 30 marta ıneyı batırcagız ve tarıhte yerını oda alacak kılctaroglu gıbı

yanıt0
yanıt0
ardacem_7859@hotmail.com:

sarıgulcu falan degılım ama, sarıgul hakkında olumsuz yorumların begenılerın cogunluklu oldugunun tersıne olumlu begenıye tıkladıgımda onaylamıyor nedense. yandaş medyayla Ulkemız bıryere varamaz. yazıktır gunahtır

101
47
yanıtYanıtla
sade vatandaşselcuk_ist@hotmail.com:

sarıgülcü olmadığın halde onların bile yapamayacağı kadar saçmalamışsın bak şuan bende senin yorumuna eksi veremiyorum buna illa art niyet bağlamak doğrumu? aklıma zeytin yiyen iki körün hikayesi geldi nedense

yanıt0
yanıt0
ismailkonya1975_@hotmail.com:

TEK UMUDUNUZ BU KALDI. BAKTINIZ SEÇİM ELDEN GİDİYOR YOK BIRAKACAK,YOK ÇEKİLECEK.KAÇIŞ YOK KURTULUŞ YOK. DÜZENİNİZ YIKLACAK. BU ARADA GENAR AKP Lİ BİR MİLLET VEKİLİNİN ŞİRKETİ BU DA YETERLİDİR DEĞİL Mİ?

71
75
yanıtYanıtla
eski istanbulluceyhan1125@hotmail.com:

sarıgül ne hizmet yapmış acaba veya ne kadar bir siyasi başarısı var koskoca bir hiç basın şişirdi attı ortaya istanbullu onu patlatmayı bilir ...

71
52
yanıtYanıtla
ADİLadana_@hotmail.com:

SEÇİMDE GÖRÜRSÜNÜZ GERÇEĞİ

yanıt0
yanıt0
tokmaktokmak@hotmail.com:

HABERI VEREN KANAL SENIN BENIM PARAMLA BASBAKANIN DAMADINA SATILMIS BIR KANAL...BUNU SOYLEYEN GENAR IN SAHIBI DE ESENLER AKP BELEDIYE BASKANI....HE HE :)))...ULAN ØNCE ÇIKTIGINIZ KANALIN NASIL ALINIP SATILDIGINI ANLATIN BAKALIM?

80
42
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title