Haberler

Gebzeli Mühendislerden Saraç'a Tam Destek

Güncelleme:

Kocaeli Mühendisler Odası Başkan Adayı Yenilikçi H. İbrahim Saraç Gebze'ye geldi

Kocaeli Mühendisler Odası'nın 19 Ocak'ta gerçekleşecek olan 11. Olağan Genel Kuruluda Başkan adayı olan Kocaeli Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr H. İbrahim Saraç, Gebze'deki makine mühendisleri ile bir araya geldi.

Seyitoğlu restoranda gerçekleşen toplantıda Saraç, seçilmesi durumunda yapmayı planladıkları projeleri anlattı. Toplantıda konuşan başkan adayı Prof. Dr H. İbrahim Saraç, ülkenin gelişmesi için sürekli gelişmeyi, katılımcı, şeffaf çözümcü bir yapı hedefleyerek bu yola çıktıklarını belirterek, "Bizler odamızın kuruluş amacına hizmet edecek şekilde tüm meslek taşlarımıza eşit mesafede duracak, sorunları paylaşacak ve çözeceğiz. Ülkemizin geleceğine ve kalkınmasına katkı sağlayacak proje ve yaklaşımlara destek vereceğiz. Mühendislik mesleğini ve meslek gelişimini çağdaş dünyanın gerektiği koşullara taşımayı hedefleyeceğiz. Değer oluşturmaya odaklanacak üretken bir yönetim olacağız. Her türlü siyasi ve ekonomik yapıdan bağımsız ve gücünü sadece üyelerinden alan bir anlayış esas alacağız" dedi.

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

Göreve geldiklerinde meslektaşlarına değer katacaklarını ifade eden Saraç,"Bizler herkesi kucaklayacak bir yönetim biçimi sergileyeceğiz. Tüm fikirlere değer vereceğiz. Sömürüye karşı emekten hakça paylaşımdan ve sosyal adaletten yana tavır alacağız. Bize inanan ve güvenen tüm meslektaşlarımızın katılım ve desteklerini bekliyorum" şeklinde konuştu. Ayrıca toplantıda yapılacak seçim öncesinde fikir alış verişinde bulunuldu.

GEBZELİ MÜHENDİSLER SARAÇ'IN YANINDA

5 bin 500 üyeye sahip olan Mühendisler Odası için Gebze önemli bir yere sahip. Üyelerden binden fazlası Gebze bölgesinde bulunuyor. Saraç'ın listesine tam destek veren Gebze merkezli Çelebi Mühendislik yönetim kurulu başkanı Makine Mühendisi Kazım Çelebi de açıklamalarda bulundu. Gebzeli mühendisler olarak Saraç'a destek verdiklerini belirten Çelebi, "Hocamız mesleği bilgi anlamında üst seviyede. Bilimsel ve entelektüel olgunluğu meslektaşlarımıza yön gösteriyor. Yeni bir yönetim ve yeni bir hedefle mühendis kardeşlerimize hizmet edeceğiz. Samimi bir şekilde yola çıktık" dedi.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Prof. Dr H. İbrahim Saraç'ın yönetim kurulu listesinde ise şu isimler yer alıyor: Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Kemal Çakır, Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yüksel Korkmaz, Kazım Çelebi, Nurdoğan Canıgeniş, Gaye Reel, Hakan Keskin.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sakarya Üniversitesi Kocaeli Üniversitesi Çelebi Gebze Güncel Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title