Haberler

Gaziantep Valisi Eşi Gökkuşağı Derneği Etkiliğine Katıldı

Güncelleme:

Gaziantep Valisi Erdal Ata'nın eşi Nazan Ata Hanımefendi, kimsesiz ve dar gelirli ailelerinin çocukları yararına Gökkuşağı Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı.

Gaziantep'te faaliyet gösteren ve kimsesiz ve dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik çeşitli sosyal ve kültürel aktiviteler yapan Gökkuşağı Derneği tarafından yeni eğitim öğretim döneminde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere düzenlenen etkinliğe Gaziantep Valisi Erdal Ata'nın eşi Nazan Ata, Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu'nun eşi Şule Mazıcıoğlu, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun'un eşi Nuray Coşkun, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Adnan Kısa'nın eşi Sezer Kısa, Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ın eşi Nuray Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun eşi Seval Fadıloğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Katıldıkları etkinliği değerlendiren Nazan Ata Hanımefendi; Gökkuşağı Derneği Başkanı Tuba Yetkin ve gönüllü arkadaşları, ilimizdeki yardım gönüllüsü bayanları bir araya getirerek çok güzel işler yapıyorlar. Bugün de bunun planlandığı bir etkinlikte bir araya gelmiş bulunuyoruz. Gaziantep'te kimsesiz ve dar gelirli çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları konusunda yapılabilecekleri görüşüyoruz. Burada planlanan çalışmalar sonuçlandığında, inşallah toplum yararına önemli bir hizmeti gerçekleştirmiş olacağız. Bu çabaların tüm dar gelirli ailelerimize ulaşabilmesi ve bu çocukların iyi bir eğitim kazanabilmesi için gönüllülük esasıyla bu çalışmalara katılan ve destek sağlayan herkese çok teşekkür ediyor ve tüm gönüllü hanımları bunun gibi hizmetlerin içinde görmek istiyoruz" dedi.

Düzenlenen etkinlikte yardım amacıyla değerlendirilmek üzere temin ettikleri çeşitli hediyelik eşya ve el sanatları ürünleri sergilendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Üniversitesi Halil Mazıcıoğlu Yavuz Coşkun Erdal Ata Güncel Haberler

title